Med nedrykk fra 4.div i 2019 blir det 5.div i 2020. Mange etablerte spillere har lagt opp/trappet ned. Dette gir sjansen til unge treningsvillige talenter i klubben. Dette er et lag for fremtiden.

Trenar: Aleksander Ekeland
975 27 308     aleksanderekeland10@gmail.com
Andre rundt laget: Jim Are Hansen tlf 934 33 264 og Kristinn Atlason tlf 951 81 123.

Målvakter:
Eirik Werner Eikeland, Thorstein Olderkjær (fra jr), Mats Blokhus Ekeland
Forsvar:
Sander Saghaug Lillesletten, Espen Tufta Saghaug, Vegar Johnsen, Brynjar Gjerding (fra jr),  Vegard Jørgensen (fra G16) Håvard Haga, Åsmund Voster, Henning Solheim , Christer Olderkjær, Mats Mo.
Midtbane:
Eivind Tufta Saghaug, Anders Eide Bjørnebøle (fra jr), Marcus Såtendal , Sigurd Nilsen (fra G16), Lukas Jørgensen (fra G16), Martin Arnesen (fra Rosendal) , Isak Mo (fra G16), Ruben Saug, Mads Jørgensen ,Martin Lygre (miletæret til sommer), Trond Helgesen.
Angrep:
Nikolai Mayer, Allkan Abdulla, Kenneth Gjuvsland (fra Rosendal), Emil Voster (fra G16), Martin Veastad, Lars Olderkjær Larsen (fra jr).
Kapteinsteamet består av:
Eivind Tufta Saghaug, Allkan Abdulla, Espen Tufta Saghaug

TRENINGSTIDER:
STAD: Kvednabekkjen, Husnes
– Måndag klokka 19.30
– Tysdag klokka 19.30
– Torsdag klokka 19.30
Ved trening på gras gjeld andre tider.