Det er utrolig kjekt å kunne meddele at nytt miljøvennlig kunstgressdekke legges på Kvednabekkjen i sommer. Vi har vært gjennom mange runder med Kvinnherad Kommune og leverandører. Det har vært viktig for oss i denne prosessen å få dette til på en bærekraftig måte slik at vi ivaretar miljømessige hensyn. Endelig kom vi i mål.

Fremdriftsplan og utførelse

1. Unisport AS som leverandør av nytt kunstgressdekke har en underleverandør som fjerner gammelt kunstgress. Te-Be Sport AS fra Trondheim utfører dette, sertifikat for gjenbruk og trygg håndtering av gammelt kunstgress og gummigranulat utstedes.

(Utføres 28/6 til 30/6-21)

2. Avretting og grunnarbeider som må utføres etter at gammelt kunstgress er fjernet, utføres av Trio/dugnad og lokale entreprenører. Håper at gode Trio venner stiller opp når dugnadsforespørslene kommer.

(Utføres 1/7 til 11/7-21)

3. Utlegging av nytt kunstgressdekke. Det nye kunstgressdekke har en tykkelse 35mm og er av beste kvalitet med tanke på spillegenskaper og miljøet.  Innfyll/granulat som benyttes heter Saltex Biofleks og er et miljøvennlig produkt.

(Utføres 12/7 til 20/7-21)

Vi gleder oss til det nye kunstgresset er på plass!

Fotballstyret