Stordleikane med diskos på programmet fredag ettermiddag.  Det var god påmelding i gutter 15-klassen i diskos og flere gode kastere. Ådne med brukbart treff med 40.15 meter som holdt til 2. plass.

Lørdag var det kule og med lengste støtet på 11.93, så ble det 1. plass. Ådne ikke helt fornøyd, håpet på 13-meteren. Han har hatt flere støt over 13 på trening siste uka, men blir flere muligheter seinere i høst

Søndag var det duket for spyd. Veldig god kasting av Ådne, ny pers med 38.95 meter.  Kun 5 cm fra NM-kravet. Har vært litt lite framgang i spyd i år, desto bedre føles det når det går veien.

Siste øvelse søndag var lengde. Lengste hopp på 4.49, bare 1 cm fra pers. Da blir det seriestevne på Husnes Stadion onsdag 14. august kl. 17.00.

Ådne Opsanger-Tveit, Sander S. Jensen og Heine S. Jensen deltok på Stordleikane i helga. Ådne og Sander deltok i øvingane 600 m, liten ball, høgde, 40 m og lengde. Heine deltok i liten ball, 40 m og lengde. Alle var godt fornøyd med eigen innsats, der dei sette nye persar. Veldig kjekt stemne som gav meirsmak til å trena og satsa vidare. Tekst og alle foto: Ingunn Sæverud Jensen.

 – Trener Raymond B. Olsen