Treningstider
Volleyball laga
Oppmann
Info til spelarane

konomi og eigenandelar p tur

konomiske vilkr
IL Trio dekkar i hovedsak flgjande kostnader for spelarar/lag i gruppa: halleige, alle pmeldingsavgifter til pningsturnering, rankingturneringar, seriekampar, reisekostnader til pningsturnering, men det er ein eigenandel p alle reiser (sj eige avsnitt)speledrakter, dommarhonorar p heimekampar.
Dersom lag nsker konomisk sttte til aktivitetar utanom dei som er spesifisert ovanfor ber vi om at det vert retta ein foresprsel til styret i kvart enkelt tilfelle.

Eigenandeler p reiser

Flgjande eigenandeler gjeld p reiser i regi av Volleyballgruppa for sesongen 2015-2016:

• Reise utan overnatting (bil, bt, buss eller liknande) :            NOK 100 pr. person
  • Reise med overnatting (bil, bt, buss eller liknande) :            NOK 200 pr. person

Vi forsker reise s rimelig som mulig.  Dersom det er sprsml om kva hotell osv. som kan nyttast, ta kontakt med leiar eller nestleiar i styret.  For reiser utover aktivitetar i Hordaland blir eigenandel fastsett i kvart enkelt tilfelle.

For bruk av eigen bil dekkar Volleyballgruppa kr. 4,00 pr. km kr. 0,25 pr. passasjer

Reiserekning kan leverast til Eirik Svareid p epost (esaev@online.no) eller p annan mte.  Som hovedregel forsker vi betale ut reiserekningar innan 2 veker etter at den er mottatt.

Klubbkveld
Les meir [17.04.2019]
Stor pengegve fr Sparebank1-Stiftinga!
Les meir [11.04.2019]
Invitasjon: Triostafetten 2019