Fotballskule 2017
Trio Cup 2017

Korleis finne fram til Trio og Husnes

Langvegsfarande har gjerne problem med finne fram til Husnes og Trio sine idrettsanlegg. Det meste er finne i og rundt Husnes idrettspark.

Det er fleire mtar kome til Husnes.

1) Fr Odda gjennom Folgefonntunnellen eller fr Bergen over fergestrekket Gjermundshamn-rsnes. D flgjer ein skilting til Husnes, som ligg om lag 45 minutt kyring fr rsnes. Etter ha teke til hgre ved gamle Mbelringen, kyrer ein gjennom ei rundkyring og til venstre i den neste, fr ein kyrer langs vatnet (venstre side) forbi sentrum (hgre side), til ein kjem til Idrettsparken.

2) Via Stord over fergestrekket Skjersholmane-Ranavik. D kjem ein no i land p Halsny og kyrer gjennom undersjisk tunnell, som kjem opp mellom Sunde og Husnes. D tek ein til venstre i rundkyringa og har ein knapp km kyring derifr fr ein er framme.

(Fr Bergen kan ein ta denne ruta ved ta ferge til Stord fr Halhjem p Os. D er det ca 30 minutts kyring over Stord fr Sandvikvg til Skjersholmane.)

(Fr Haugesund kyrer ein fergefritt til Stord gjennom Bmlafjordtunnellen.)

3) Fr Haugesund over fergestrekket Sknevik-Utker. D har ein knappe 20 minutt kyring fr Utker kai. Her har ein to moglegheiter fr krysset p Reset, kvar sin veg rundt Opsangervatnet.

For detaljert kart/skildring av korleis ein finn Idrettsparken p Husnes, sj linken under:

Kart Husnes Idrettspark (pfd-format, 3 sider).

Revidert kampoppsett Rema 1000 Husnes Cup 2017
Les meir [17.08.2017]
J14 p l Cup i helga
Les meir [11.08.2017]