Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!

Siger og tabelltopp etter meget bra kamp p Bmlo

J15, 1. div Rogaland, Bremnes - Trio 0-1 (0-0).

Jentene tok mandag kveld turen til Bmlo for tff bortekamp mot Bremnes p Finns sin bane p Vge. Bremnes tok i mot oss med fullt lag med 14 stk 15-ringar som var gira p revansjera tapet fr Husnes i vr. Tft og jevnt vart det, i ein svrt god fotballkamp med masse duellar, godt forsvarsspel og ein del godt angrepsspel og mlsjansar.

God kamp av Ida og matchvinnar med flott scoring!
Kampplan var hgt press fr start, med ein ide om legga oss lavare inn mot pause for disponera litt energi. Vi snakka om viktigheten av knalla til i duellane og det gjorde jentene til gagns. Sjeldan har vi sett ein jente-kamp som har hatt meir gode fysiske duellar - og dommaren la lista passe hgt og tillot heldigvis dette fr begge lag. Gradvis utover omgangen overtek vi meir og meir og skapar 4-5 100% sjansar utan f uttelling. Bremnes skapar ingenting framover i frste omgang, takka vere eit meget godt forsvarsspel av heile laget og betong i midten bak med Ariana og Ingeborg i storslag.

rsbeste av Linnea mot Bremnes
I pausen vanka det mykje skryt for ein flott gjennomfrt omgang. Det handla om fortsetta i samme sporet s ville uttellinga komma.

Ariana med kanonkamp som stoppar, ikkje kjekt vera Bremnes spiss i dag!

14-ringen Annie med flott kamp p venstre midtbane
Julie prvte seg litt etter 6 vekers sjukdom og viste kva som bur i ho. Det siste mangla imidlertid, det blei bare nesten for Julie i dag p 3 innhopp p 10-12 minutt kvar. Andre omgang er ganske lik som frste. Mykje duellar og eit Trio lag som skapar mest. Etter eit dryt kvarter av andre omgang tok ei god Ida ansvar og etter flotte kombinasjonar med Cecilie og Malene sklir ho til slutt gjennom i midten og sett ballen kontrollert i hjrnet til hgre for mlvakt. Flott ml. Like etter eit end flottare angrep. Til slutt kjem Cecilie til linja og legg ut til ei mtande Malene som knallar ballen i tverrliggar. Mnsterangrep som hadde fortent nettsus! Eit hardtarbeidande Trio lag kontrollerer inn sigeren mot slutten, uten at Bremnes skapar all verden mot eit svrt godt Trio lag defensivt. Dermed ein svrt fortent Trio siger og tabelltopp for jentene inntil vidare.

Ein fantastisk laginnsats som blei lagt for dagen i dag, der dei fleste var opp mot sitt aller beste. Halsny jentene Ida og Malin viste stor glede over gratis Halsny tunell forrige veke og klinte til med storspel. Ida matchvinnar i tillegg og Malin med sin beste kamp i rd drakt til dato. Heile forsvarsrekka imponerte med kloke valg og tft duellspel, skulle tru dei hadde spelt fotball i 15 r! Vi fanga opp kommentarar fr Bremnes trenarane at dette var beste kampen dei hadde spelt p lang tid, s det fr vi ta til oss nr vi var bedre:-)

Neste kamp er nok ein bortekamp, torsdag neste veke mot Djerv 1919. Nok ein tff utfordring, samme dyst enda 1-1 i vr.

Laget i dag:
Jenny, June, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Malin, Malene, Julie og Annie.

Kristine, Stig og Per Einar:-)

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne