Mlorgie p Stord

G13: Trott-Trio3 7-7. Vi la av garde p ein srs effektiv bortetur. Med hurtigbt til Stord og Trott-foreldre kyrde oss att og fram fr Leirvikkaien, slik at vi var tilbake p Sunde mindre enn tre timar etter avreise. Og vi rakk utruleg mykje p turen. Til slutt endte kampen 7-7.

Trott er blant dei svakare laga i serien og vi gjekk fyrrig ut og tok kommandoen fr start. Fokus p bruke kantane og spele oss til innlegg og avslutningar. Men nokre tok litt for ofte den enkle vegen. Allereie tre minutt ut i kampen sette vi inn to kjappe, begge etter duellspel i feltet og begge stang inn. Frst ved Mohammed, s ved Elias. Sistnemnte la p til 0-3 p eit dribleraid, fr han ogs var med p det fjerde, d Abdi sette i gong ei kontring. Kjekt sj Elias spele fri Abdi igjen, som fullfrte lpet sitt. Og rett etter der igjen: 0-5, d Mohammed snappa ein forsvarsglipp.

Vi trenarar fann ut vi mtte ta aksjon og byta i hytt og pine etter beste evne. Spissen som vart degradert til back var ikkje srleg ngd, men vi har godt av ve p andre roller nr vi treng jamne ut kampane. Noah kom inn som midtstoppar d vi gav vr faste bauta Andre pause. Noah manglar litt fart, men er fotballklok og trygg med ballen. Med godt blikk for spelet lyste han ei uvant rolle veldig bra, bde offensivt og defensivt. Trott fekk ei redusering, fr vi varta opp med dagens beste angrep.

Vi kom rundt p sida, inn til Mathias som la i sttte til William, som smelte ballen i tverrliggjaren. Dermed vart det stande 1-5 midtvegs.

Vi heldt fram med byte for sikre at alle 13 fekk 2/3 kamp. Trottarane sette inn to tekniske og lynkjappe 12-ringar og dei gjorde vei i vellinga. I lpet av frste kvarteret hadde dei redusert tre gonger. Vi vart noko stressa, men var nr scoring d Michael runda p venstrevingen, skar inn og skaut like utanfor lengste hjrnet.

Siste ti minutta gjorde mlorigen fullstendig. Trott utlikna til 5-5, fr Elias vart frispelt av Michael og sendte oss i ny fring p direkten. Men jubelen hadde ikkje fr sett seg. fr det sto 6-6. Men vr bestemann i dag, Abdisalan, var ikkje ferdig. Han vann att ballen hgt i banen og tuppa inn nok ei leiing for oss. Tspark er visst lov! :)

Men like sikkert som at vi tok leiinga var det at Trott svara. 7-7, og siste tre minutta hadde ogs begge lag to kjempesjansar til avgjere. Men vi gav oss p det der. Ein artig og spanande kamp, i allefall for dei som er meir glad i angrepsspel enn forsvarsspel.

Kampkfakta fr Prestegardsskogen kunstgras

G13: Trott-Trio3 7-7 (1-5)
0-1 (3 minutt) Mohammed Aljajan
0-2 (4 minutt) Elias Ulbi
0-3 (10 minutt) Elias Ulbi
0-4 (14 minutt) Abdisalan Zekeriye
0-5 (14 minutt) Mohammed Aljajan
1-5 (18 minutt)
2-5 (38 minutt)
3-5 (43 minutt)
4-5 (50 minutt)
5-5 (60 minutt)
5-6 (62 minutt) Elias Ulbi
6-6 (63 minutt)
6-7 (64 minutt) Abdisalan Zekeriye
7-7 (66 minutt)

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Edvard Andre Nessestrand Ingvaldsen, Andre Nordy, William Heggy, Vegar Seljelid Joleik, Abdisalan Zekeriye, Mohammed Aljajan, Brage Kvandal, Elias Ulbi, Mathias Veastad, Hkon Georg Rssland, Noah Smith, Michael Lland.

- Are Ulseth

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne