Forrykande kamp

G13: Fitjar-Trio2 3-3. Vi har tre lag i G13-klassen i r og for klare mnstre lag i alle kampane blir nokre av haustoppgjera samarbeidskamp med blanding av spelarar fr dei to gruppene, fr Husnes og Valen. I dag var ein slik dag og vi la p tur med 13 mann til dyst mot ein av seriens beste motstandarar, Fitjar.

Fitjar er eit velspelande lag, men skulle f mykje bestille mot eit Triolag som var skikkeleg p hugget. Vi har hatt ein oppsving i haust og dei tre laga vre sto totalt s langt i haustsesongen med siger i 9 av 9 kampar. I dag var det 'berre' uavgjort. Godt ngde med gjennomfringa, men 'berre' av di gutane flte seg snytt for sigeren ved kampslutt. D har vi vore gode!

Vi starta med eit overtak i ein frsteomgang som var tett og relativt sjansefattig. Elias snappa og kom leine mot keeper, men styrte ballen rett utom stolpen. Kort etter vart han chippa fri av Emil, men skotet p halv volley gjekk over ml. Og Emil var p ny servitr d han vendte spelet over til venstrekant Andri, som vart blokkert i siste liten. Rett fr pause scora i staden Fitjar p ein kjapp overgang med eit fint veggspel.

Oppsummert var det ein veldig god omgang p to av tre fokusomrder. Vi hadde vore veldig solide defensivt og veldig tru i returlpa, og flgjeleg om lag hindra Fitjar fullstendig kome til store sjansar, inntil mlet p tampen. Det som ikkje hadde vore godt nok var pasningskvaliteten, og det skulle vi ut og rette p i andre omgang. Det gjorde vi ganske s bra. Og det tok berre to minutt fr vi lukkast til fulle. Tristan tok ned og med meir ro enn i frste slo han ei perfekt pasning ut til Gunnar, som kom inn fr hgrekanten. Ei kontrollert avslutning gav Gunnar hans frste ml for ret.

Vi heldt fram med vera hakket betre og kvarteret ut i omgangen sendte Emil oss i fring etter forarbeid av Tristan og rett etter kunne Mohammed auka med ein susar som Fitjar sin sonelagskeeper slo til corner.

Men s vart siste ti minutta av kampen ganske rotete og oppjaga. Der vi fr hadde vore veldig solide defensivt og tidvis rolege i ballbehandlinga, vart det litt for mykje stress. Etter ein corner laga vi straffe d vi let motstandaren f eit undvendig forsprang. 2-2. S svarar vi med ein overgang i stor fart. Elias vart felt, men dommaren avventa blse til Mohammed hadde sett ballen i nota. To minutt etter svara Fitjar p nytt d banens minstemann fekk heade inn 3-3.

Det vart sluttresultatet i ein fartsfylt og god G13-kamp. Kjekt med ung og lovande dommartrio av lokale 14-ringar. No ventar siste(?) serierunde i vrsesongen til helga. S kjem kretsen vonleg med eit godt haustoppsett.

Kampfakta fr Fitjar kunstgras

G13: Fitjar-Trio2 3-3 (1-0)
1-0 (35 minutt)
1-1 (37 minutt) Gunnar Eikemo Steine
1-2 (50 minutt) Emil Haugan Solheim
2-2 (60 minutt)
2-3 (63 minutt) Mohammed Aljajan
3-3 (65 minutt)

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Noah Smith, Andre Nordy, Anders Matre Vangsnes, Brage Ripel Harsvik, Emil Haugan Solheim, Abdisalan Zekeriye, Michael Lland, Elias Ulbi, Gunnar Eikemo Steine, Andri Sigthorsson, Tristan Thorkildsen Thorsen, Mohammed Aljajan.

- Are Ulseth

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne