Herleg bortesiger for J15 mot Haugar 2!

Sterk bortesiger for eit noko redusert J15

J15, 1. div. Rogaland; Haugar 2 - Trio 1-3 (1-1).

13 jenter, inkludert 2 fr J14, tok tysdag turen til Gymnasbane 7 i Haugesund for haustens frste seriekamp. Vi venta oss eit revansjesugent Haugar-lag og ein tff kamp, og det blei det til siste slutt.

Sporty Jenny tok keeperjobben og storspelte!
Med storscorar Julie ute med sjukdom, stod Jenny fr J14 i ml og Malene spelte heile kampen som spiss. Vi pnar bra og tr spele ball nr vi vinn den. Cecilie blir spelt heilt gjennom tidleg i kampen, men skuddet gr like utanfor lengste stolpe. Haugar er ikkje ufarlege og vi slit spesielt med ein god spiss som er dyktig p venda vekk press. Jenny storspelar imidlertid i ml og leverer eit par gode redningar nr det er behov for det. S kjem uttellinga, igjen fr hgre. Denne gong kjem Cecilie nrare ml og er ndelaus. Meget fortent 1-0 leiing til oss. Malene bryt gjennom og blir tatt, men held seg p beina og fr avslutta i ubalanse. D bles ikkje dommaren, krav til fall (?). Haugar heng med og utliknar p eit solid langskudd, utagbart i hjrnet. Jevnt siste 10 og 1-1 til pause.

Flott kamp av Malene som spiss og kanonscoring til 2-1
I pausen snakkar vi om 3 ting. Tlmodig press i rygg p spissen, vending av spel og f Malene meir rettvendt.

Synna var banens beste i dag med enorm radius og driv!
Oppgvene blei lyst p ein srs god mte. Spissen fekk gjort mindre i andre omgang. Spelvendingar og veggspel satte opp mange mlsjanser. P frste sjansen er det rett og slett ufattelig at det ikkje blir blst straffe. Prver ikkje klage p dommar i desse referata, men ALDRI har vi sett ei klarare felling d Cecilie tippar ballen forbi og blir meid ned av ei Haugar jente i det ho skal setta ballen i ml. Skulle forvrig tru at ein p Haugalandet hadde strre mulighet enn p Husnes til setta opp dommar fr anna klubb ein heimelaget...... Heldigvis vart ikkje denne graverande feilen kampavgjerande. Jentene tente til ytterlegare d dei vart urettmessig bortdmt. Ei drivande god Synna drar seg forbi eit par og knallar til fr 20m - i tverrliggar. Var dette dagen der marginar med meir skulle g imot? Neida. Malene kjem seg rettvendt og knallar inn 2-1 mlet fr 18m oppi hjrnet til venstre for keeper. Ikkje lenge etter fr Cecilie revansjert seg. Glitrande frispeling og god avslutning i lengste hjrnet fr Cecilie. Vi skapar mest etter dette ogs og har bedre kontroll bakover enn i frste. Eit fantastisk veggspel mellom Ida og Cecilie like fr slutt hadde fortent ein bedre skjebne enn keeper-redning p skuddet fr Cecilie. Ida venta '45' p blank og det hadde vore eit godt alternativ og blitt eit utrulig fint ml.

2 ml p Cecilie og involvert i mykje framover
Flott gjennomfrt av 13 blide jenter som jobba knallhardt for kvarandre. 14-ringen Jenny imponerer oss som keeper og det er kjempehjelp for oss slik situasjonen er no. Synna er i dag banens gigant og leverer sin beste kamp til dags dato, meget bra!

Laget i dag:
Jenny, Malin, Ingeborg, Ariana, Linnea, June, Cecilie, Annie, Ida, June Marie, Synna, Astrid, Malene.

Neste utfordring er Bremnes borte kommande mndag p Vge Idrettsplass.

Kristine, Stig og Per Einar

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne