P det jamne

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div damer: Trio-Eidsvg 4-1. Alltid kjekt vinne og Triodamene tok ein kontrollert siger p Husnes stadion sndag ettermiddag, dog utan imponere veldig.

Eidsvg ligg sist p tabellen, men fornekta seg ikkje i starten av kampen. Berre 7 minutt var gtt d dei gjekk i fring. Ein lynrask bakromsspiss utgjorde det meste av offensiv trussel i kampen, men denne gongen rulla ho ballen til ein medspelar p blankt ml. 0-1, ein kalddusj.

Men vi kom snart til hektene og tok over kommandoen. Ida og Christine F med gode sjansar for vi fekk ei kjempemoglegheit d Mariel slo eit godt innlegg til Kristine. Headinga gjekk like utanfor. Men utlikninga mtte kome, og Christine F var tffast i feltet og nikka inn ein corner.

Ny daudball vel fem minutt seinare. Serve fr Sofia og Kristine kjempa den i ml. 2-1. Vi heldt trkket og skapte gode sjansar ved Emma sitt skot i stolpen, Mariel med ein susar som keeper boksa opp og plukka returen p sjlv, raid og skot rett utanfor av Ida og d Aria stussa fr Kristine, som vart blokkert i siste liten. Vi kunne g til pause med ei fortent 2-1-leiing.

Eidsvg var slitne allereie fr pause og i andre var det ogs vi som hadde styringa. Sofia sendte i veg ein susar fr 30 meter, som keeper gav retur p, og den klarte Aria sette rett p mlvakta fr tre meters hald. Men s var det ny daudball og denne gongen var det Sofia sin tur til kjempe den inn. 3-1 og derifra hadde vi full kontroll.

Som sagt kjekt vinne og kjekt at vi viser duellstyrke og vilje i feltet p daudballar, men vi har framleis mykje g p i angrepsspelet vrt. Det vart mykje upresist, litt lite tempo og vi kunne ogs vga fleire heilhjarta lp framover. Men endeleg eit speleml: Midt i omgangen kom Mariel p ein overgang og serverte Ida leine framom ml. Kontant i nota og sluttresultatet vart fastsett til 4-1.

Neste helg er det bortetur til Baune, s ventar tre heimekampar p rad.

Kampfakta fr Husnes stadion

5.div damer: Trio-Eidsvg 4-1 (2-1)

0-7 (7 minutt)
1-1 (17 minutt) Christine Solheim Fjelland
2-1 (24 minutt) Kristine Ens Medhaug
3-1 (53 minutt) Sofia Televik
4-1 (71 minutt) Ida Lygre

Tilskodarar: 40
Dommar: Geir Inge Myrvold, Strand-Ulv
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Thea Vaage, Mariel Musland Madsgrd, Selma Kvalheim, Rebekka Ren, Mia Hydal, Ida Lygre, Christine Solheim Fjelland, Sofia Televik, Emma Heggy, Kristine Ens Medhaug, Aria Haugsdal, Siren Njs, Christine Musland Madsgrd, Elisabeth Hansen Eide, Cecilie Hvik, Beate Vimme, Malin Saug.

- Are Ulseth

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne