Bretta opp ermene

G13: Trio2-Rubbestadneset 6-4. Vi tapte 2-6 for eit velspelande Rubb-lag i vr, mest av di at vi ikkje heilt hadde knekt innsatskoden. For om vi bretta opp ermane, tok duellane og sprang det vi orka og litt til, s skulle vi vera p hgde med bmlingane. Som sagt, s gjort i dag. Utteljinga kom i hovudsak av at vi vann frste- og andreballane.

Sist gong sleit vi litt med Rubben sin gode bakromsspiss, og det tok under to minutt fr han presenterte seg. 0-1. Men vi svara p direkten. Elias jaga eit tilbakespel og tok duellen mot ein stressa keeper. Returen kom Mohammed frst p og vi var a jour.

Og dermed var standarden sett. Vi vann flest duellar i frste omgang. Elias var nr scoring d han drog seg fri med ein snasen piruett, men keeper berga med ei flott redning. Piruetten var av eit s elegant slag at vi mistenkjer at Elias eigentleg gr p dans, ikkje p felespel, nr han er p kulturskule i staden for fotballtrening :)

Og han hadde meir p lager. Kvarteret ut i kampen drog minien fr Rsslandslia seg p ny fri og kom leine mot keeper. Ogs denne gongen redning, men Mohammed nok ein gong frst p returen. Vi var i fring. Og ti minutt seinare fann Mathias Abdi med ei herleg pasning, som vart flikka vidare til Elias framom ml. Ny redning, men denne gongen kjempa han sjlv returen i nota.

Og no gjekk det unna. Michael var kome inn p venstrekant og d han endeleg fann ut han skulle bruke farten sin, vart backen parkert. Skotet var nok meint som eit innlegg, men keeperen var uheldig og ballen gjekk inn via stolpen. Minuttet etter leverte vi eit nytt herleg angrep, som vart avslutta med at Mohammed kom til ddlinja og slo hardt inn p ml. Elias p plass og 5-1 til pause. I overkant etter ein relativt jamn omgang i spel, men vi ville mest i viktige duellar.

Men vi kom fort ned p jorda. Rubb reduserte etter 8 sekund av andre omgang og tre minutt etter vart det ny redusering, denne gong fr straffemerket. Vi tok oss opp etter sjokkstarten og ogs andreomgangen vart jamnspelt. Martin med ei flott redning p eit frispark, men p eit gjennomlp ti minutt fr slutt var han sjanselaus. 5-4 og spaninga var til ta og fle p.

Men vi ville mest i dag. Gutane kjempa p og klarte f eit visst press. Noah sitt flotte innlegg tok Brage ned og smelte ballen i stolpen. Returen? Jauda, dei var vi frst p i dag og Vegar sette sikkert 6-4 i ml. Dermed ein kjekk siger der vi viser at vi har teke eit steg p det som mangla i vrsesongen: Vilje og innsats! Gutane har gtt fr vera ste barneskuleelevar til bli robuste ungdomsskuleslampar i lpet av sommaren :)

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio2-Rubbestadneset 6-4 (5-1)
0-1 (2 minutt)
1-1 (3 minutt) Mohammed Aljajan
2-1 (14 minutt) Mohammed Aljajan
3-1 (25 minutt) Elias Ulbi
4-1 (29 minutt) Michael Lland
5-1 (30 minutt) Elias Ulbi
5-2 (35 minutt + 8 sekund)
5-3 (38 minutt)
5-4 (58 minutt)
6-4 (66 minutt) Vegar Seljelid Joleik

Dommar: Hallvar Saghaug

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Abdisalan Zekeriye, Andr Nordy, William Heggy, Brage Kvandal, Noah Smith, Mohammed Aljajan, Vegar Seljelid Joleik, Elias Ulbi, Mathias Veastad, Michael Lland, Hkon Georg Rssland, Gunnar Eikemo Steine, Edvard Andr Nessestrand Ingvaldsen.

- Are Ulseth

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne