Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!

J15 sikra bronse i Sr Cup etter siger p straffar mot Asker

Sr Cup 2019, Bronsefinale J15, Trio - Asker Sort 1-1 (0-1), 4-2 p straffer.

Vi var spente p kor mykje semifinale hadde kosta bde fysisk og mentalt fr kampen om bronsen. Dette viste seg vera heilt uberettiga, jentene var 'oppe igjen' etter ein litt 'under pari' kamp dagen fr og var overlegne i bronsefinalen. I mlprotokollen var det likevel likt etter 2x25 pluss 2x5 min og det heile mtte avgjerast p straffespark. Her var vi heldigvis skarpe og vann relativt klart 4-2. Dermed flott pokal og fortente bronsemedaljar etter ein meget bra gjennomfrt cup av laget.

Flott bronsefinale av June p hgreback
Jentene trdde til fr start og vr trear sentralt p midten var tydeleg motiverte for revansj etter ha tapt den duellen dagen fr. Det aller meste skjer p Asker sin halvdel og Malene i buret vrt er knapt borti ballen. Vi produserer sjanser og fr ogs eit korrekt idmt straffespark d Ida blir hekta i farlig posisjon i boksen. Julie har vore sikker fr 11-meteren i r, men denne gongen reddar keeper og fortsatt mllaust. Like fr pause fr Asker et frispark fr rundt 30 meter. Dette lftar dei i perfekt hgde og det gr inn like under tverrliggar. Usedvanlig ufortent ledelse til Asker etter spel og sjansar i frste omgang.

Malene var sentral og god i straffespark konkurransen
Enkel jobb i pausen med fyra jentene ytterlegare opp, for dette flte dei var urettferdig og no skulle dei ut og scora ml!

Suverent stopparspel av Ariana gjennom heile cupen
Mlet kjem tidleg i omgangen d keeper gjer ein noko undig retur. Men Julie er p rett plass og nr ballen plutselig er tilgjengeleg fr ho ein fot p den og den trillar inn i det tomme buret. Endelig! Vi kjrer bare p og Asker fr knapt lna ballen resten av ordinr tid. Strste sjansen fr Cecilie, men skuddet fr kort og skrtt hald gr like utanfor. Dermed ekstraomganger og Golden Goal. vi er best ogs her, men noko jevnare og ikkje dei store sjansane.

Synna regjerte p midtbanen i bronsefinalen
I straffespark konkurransen gjer vi ein flott jobb. Julie sett den frste. Malene er svrt gira og fokusert fr straffekonken, noko ho likar veldig godt. Ho reddar den frste relativt lett. Kaptein Ingeborg sender likegodt vr andre rett i krysset til 2-0. Malene fr ei hand ogs p Asker's andre, men den er for hard og 1-2. Synna kopierer Ingeborg, utagbart oppe til hgre for keeper, 3-1 til oss. Asker skyter s utanfor, men det gjer vi ogs p vr fjerde. Malene er ogs p den neste, men den smyg seg inn til 2-3. Ida tar vr siste og velger samme hjrne som Ingeborg og Synna til 4-2 og fortent seier til jentene i rdt. Kjekt nr noko s bingo som straffar blir vunne av det klart beste laget i kampen:-).

Flott turnering av Ingeborg, avslutta med dagens straffe klin i krysset!
Verdt merka seg er at storfavoritt Bnes snubla i finalen mot Hei IL som slo oss ut i ein jevn kamp i gr. Sigeren i klassen gjekk dermed til Telemark og ikkje til Bergen. Viser igjen at det ikkje var langt opp til verste trinn p pallen for vre jenter. Stord sine 13-rs jenter vann forvrig sin klasse etter 2-1 siger i finalen onsdag morgen.

Astrid med god bronsefinale og turnering
5 flotte dagar p Srlandet er over. Flott innsats og resultat p banen, eksemplarisk adferd ogs p fritida. Kjekt vera p tur i lag d:-). Utanom egne kampar har det blitt tid til blant anna heiing p gutane (G15) som spelte p samme banane p Lund, Byfest p Torget i Kristiansand, cup-diskotek (10min?), shopping ettermiddag p Srlandssenteret og 3-4 timar i AquaRama badeland. Kanskje det viktigaste av alt nr ein deltek p cup:-)

Takk igjen til alle som har sttta oss under cupen bde p tribune og heime via Facebook. Dette set vi stor pris p!

Eit flott halvr er unnagjort med siger i Bergen Fotballfestival, bronse i Sr Cup og 4. plass i 1. divisjon Rogaland. Sterke resultat av jenter i stadig utvikling. No er det 2 veker ferie fr vi kjrer ei trening i veka for dei som er heime:-).

Vel blst og god sommar jenter!

Bronsejentene:
Malene Heimvik, June S. Hammer, Malin Lygre, Astrid Borgen, Ariana Quam, Ingeborg S. Hagan, Linnea E. Rusten, Leah R. Mo, Cecilie Medhaug, June Marie S. Bjelland, Synna H. Gjerding, Ida Lygre, Julie S. Ersland, Emma Meling.

Kristine, Stig og Per Einar:-)

Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019