Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon

Trio jentene mtte tirsdag sj seg sltt i semifinalen i Sr Cup etter ein jevn kamp mot Hei IL

Sr Cup 2019, semifinale J15: Trio - Hei 0-2 (0-1).

Trio jentene hadde fryktelig lyst til spela finale p Sr Arena, kanskje litt for lyst, for i semifinalen mot Telemarks laget Hei IL s kom ikkje jentene opp p sitt beste niv og tapte til slutt 0-2. Vi hadde sjansar nok, men marginar og dommaravgjersle var heller ikkje heilt med oss i dag.

Flott spel i ml av Malene, held oss inne i kampen i frste omgang
Vi startar nervst og Hei verkar meir 'p' enn oss. Vi hadde snakka masse om at Hei angrip mykje mot bakrom p 2 gode spissar og at vi mtte falle av og unng dette bakrommet. Det er likevel akkurat det som skjer allerede etter noken f minutt. Lang ball sltt over eit noko uoppmerksomt Trio forsvar og ein tidleg ledelse til Hei. Hei er klart best i starten av kampen og Malene m rydda opp eit par gonger, blant anna ein flott redning d dei kjem i bakrom p ny. Vi taper alt for mange duellar i denne fasen. Hei eig midtbanen og vi slit. Julie kjem til eit par sjansar i slutten av omgangen. Frst kunne ho faktisk ftt straffe d keeper sett 2 strake armar i ryggen p ho. Like fr pause kjem ho leine med keeper. Fr litt for lite tid p seg og velger eit kjapt skot som treff keeper. Hadde utlikninga komt her kunne kampen fort vippa vr veg.

Cecilie stod bak det meste av sjansar som Trio jentene skapte i dag. Ogs snytt for klar straffe.
Jentene leverer ein bra andre omgang. Utan ta fram storspelet trykker vi Hei bakover og det meste fregr p deira halvdel. Vi produserer 2 gigasjanser p hgrekant der Cecilie serverer korrekt '45 ut' ved begge hve, men det vil seg ikkje. Hei gr ved tredje anledning hardare til verks mot Cecilie og spring ho regelrett ned i skuddyeblikket inne i 16m. Skuddet gr d naturlig nok 15m utanfor fr Cecilie og det blir dmt.......corner (??!!). Her blir vi snytt for ein soleklar straffe p 0-1, mens Hei avgjer kampen ikkje lenge etter d dei p ein sporadisk kontring gr i bakken i duell med Linnea. Rimelig lik p situasjonen med Cecilie. Her blir det dmt........straffe  og 5 min utvisning mot oss! D er det egentlig kjrt, vi prver senda opp meir folk i eit siste forsk, men Hei held greit unna.

Egentlig ein jevn kamp der laga har ein omgang kvar og jevnt i sjansestatistikken. Litt marginar og dommar med s kunne vi fort vunne dette, men nr det er sagt s m vi sei at Hei vinn fortent nok basert p ein god frste omgang og det er bare gratulera og nska flinke og spelande jenter og hyggelige trenarar lykke til mot Bnes i finalen!

J15 vil takka alle som har sttta oss. G15 har spesielt vore fantastiske, bde gutane, fresette og sttteapparat. Innlegget p Liveoppdatering i morges har i skrivande stund 100 'Likes' - heilt enormt - tusen takk! Dette viser tydelig at vi bygger klubb p ein god mte i Trio i yeblikket, med stort engasjement p tvers av lag og elles i miljet. Kjekt registrera!

D blir det bronsefinale p jentene i morgen kl. 14.00 p samme bane. Motstandar er Asker Sort, som tapte 1-5 mot Bnes i semifinale i morges. Vr marginale tropp p 13 er no 'litt p felgen' og med litt smskader, men satser p at vi skal kunna gjennomfra ein OK kamp til fr ferien:-)

Kristine, Stig og Per Einar

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]