Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup

J15 jublar p Sr Arena etter ha sikra A-sluttspel

J15, Sr Cup, dag 2;

Jentene hadde 2 relativt tette kampar p sjlvaste Sparebanken Sr Arena sndag. Jevnt, spennande og dramatisk d jentene 20 sekund fr slutt sikra seg billett til A-sluttspel og semifinale tirsdag.

Begge dagens kampar vart spela p mektige Sparebanken Sr Arena
Frt skulle vi opp mot laget som siste ret har vore det klart beste i rsklassen i Hordaland krets. Laget slo blant anna Rosendal 7-0 i vr og har vunne 1. divisjon utan poengtap. Dei har til og med ein J14 landslagsspelar p laget, noko vi sjlvsagt unngjekk fortella jentene fr start:-).

Linnea i fokus i dag, flott jobb mot Bnes og frisparkml mot Asker fr nesten 40m!
Vi legg oss lavt i presset og ser kjapt at dette er eit bra lag. Men jentene gjer seg aldri utan kamp, kliner til i duellane og sett seg kjapt i respekt hos dei suverene jentene fr Bergen. Frste omgang er relativt jevnspelt. Det glipp ein gong d ei klarering kun finn vegen til ei Bnes jente og like etter er dei gjennom leine og sett 1-0 tilsides for Malene. Vi slepp elles Bnes til veldig lite gjennom kollektivt og godt forsvarsarbeid. Vi er p nokon nesten-visittar sjlve og, men skapar lite mot eit svrt ballsikkert og velspelande lag. 0-1 til pause og masse skryt til gode jenter.

Sskenbarna Lygre trivdes godt p Sr Arena. Malin med sin beste kamp i Trio trya mot sterke Bnes, Ida matchvinnar mot Asker.
Landslagsspelaren, som Linnea gjorde ein kjempejobb mot, skjer gjennom tidlig i andre og doblar ledelsen. Ikkje lenge etter kjem Julie seg fri skrtt hgre, skjerer inn og sette den over keeper til redusering. Bnes kjenner seg litt pressa, men ror til slutt i land ein siger som opplagt m seiast vera fortent, men ein mektig innsats av vre som jentene kan vera svrt stolte av. Flott jobba av heile laget, ekstra pluss til forsvarsfiraren som spelte ein glitrande match, samt til Malene for flott keeper spel.

Ingeborg har storspelt under Sr Cup
D var det 3 timar med kvile, mat og drikke fr avgjerande kamp mot Asker. Etter at stlendingane hadde dunka Vindbjart heile 9-0 p morgonkvisten, var det klart at Trio mtte vinna siste kampen for bli 2 i pulja og sikra A-sluttspel. Vi vel d g 'all-in' og i strupen p Asker fr start. Ein glimrande omgang i ultra hgt press og gjenvinningar hgt i banen. Det vart med eit frispark fr Linnea fr 35-40 meter som ho lftar heile vegen inn og over mlvakt. Hadde ikkje vore noko sei p om ledelsen hadde vore p 2-3 ml til pause.

Vi fr ein verst mulig start p andre omgang d Asker p eit innlegg fr venstre fr lurt ballen bak Malene til ein noko ufortent utligning. Vi slr umiddelbart tilbake d Cecilie kjem seg heilt fri og serverer Ida p slvfat '45 ut'. Ida tok dessverre ein 'Lkberg' (Brann mot FKH) og Asker slepp med skrekken. Dette verkar ta litt av lufta ut av Trio jentene som no byrjar bera preg av det harde kjret fr start. Asker overtek initiativet og har eit par farlege sjansar som stryk like utanfor. Men vi slepp med skrekken og maktar mobilisera til ein sluttspurt siste 5. Julie blir tatt 2 gonger i denne fasen og siste er like fr slutt og 10 cm utanfor 16m skrtt hgre. Ida har satt noken frispark i vr og var hevnlysten etter bommen tidlegare. Ho lftar ballen i lengste hjrnet over keeper og ein enorm jubel bde p tribune og benk. Dommar bles av like etter avspark - og sigeren og A-sluttspel var sikra for flinke og tffe Trio jenter. Som vi seie, 'dke e sabla goe'!

Spelefri i morgen:-). Deretter semifinale kl. 11.30 p Kristiansand Stadion (gras) tirsdag. Onsdag blir det ogs spel, enten finale eller bronsefinale:-).

Kristine, Stig og Per Einar

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne