Siste fr ferien

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.divisjon kvinner: Sdalen/Kalandseid-Trio 0-0. Damelaget avslutta vrsesongen med ein bortekamp der troppen bar litt preg av at fleire var reist p ferie og cup, samt anna frver. Men like fullt, 14 damer p tur og ingen problem med stille lag.

Ein ung tropp i dag. Trio har ikkje eige 16-rslag i r, dei tilhyrer damelaget. Og i dag var vi 5 som held J16-alder og heile 10 av 14 held junioralder.

Vi brukte 10 minutt p kome i gong, men derifr hadde vi stlkontroll defensivt. Fram til siste kvarteret, d fekk vi litt trkk mot oss igjen. Men ei strlande opplagt Erna i ml tok det sjeldne som kom forbi srs solide Rebekka og Selma i midtforsvaret. Srleg var dobbeltredninga 5 minutt fr slutt av hg klasse, med ein lynrask parade d spissen brtt sto leine p femmeteren.

Framover skapte heller ikkje vi all verda. Nrast fr pause var Elisabeth med skot over etter forarbeid av Mariel, og Emma som av mystisk grunn dribla ballen over p hgra d Aria spelte ho fri. Emma er det mest venstrebeinte vi har, hgrefoten brukar ho knapt til st p.

Etter pause vart Elisabeth frispelt av Aria, og gjekk i bakken i feltet. Men dommaren syntest korrekt nok at straffe var i overkant. Elles ein trippelsjanse etter innlegg fr Emma, men ingen klarte f ballen i nota.

Ein ok kamp av oss. God innsats og alle fekk minst ein halvtime p banen. Som elles i vrsesongen, mykje solid bakover, og s manglar vi litt rskap framme og tempo i bakrom. Satsar p halde det gande med treningar gjennom sommaren.

Kampfakta fr Kalandseid kunstgras

5.div kvinner: Sdalen/Kalandseid-Trio 0-0

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Siren Njs, Rebekka Ren, Selma Kleveland, Beate Vimme, Mariel Musland Madsgrd, Ida Eikeland Stensletten, Aria Haugsdal, Mia Ingvaldsen, Emma Heggy, Elisabeth Hansen Eide, Malin Saug, Helene Eikenes, Luwam Kashay.

- Are Ulseth

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]