Festfotball av J15 d Bremnes vart sltt 7-1

Trio J15 spelte sin beste kamp nokon gong og banka Bremnes heile 7-1 mandag kveld!

J15, 1. div. Rogaland, Trio - Bremnes 7-1 (3-0).

Etter tap, uavgjort og siger mot Bremnes i fjor og som naboar p tabellen fr kampen, venta vi ein tff og jamn kamp mot gultryene i kveld. Jamnt var det i ein halv omgang i motvind. Siste timen spelar imidlertid jentene fotball av hg klasse og leverer sin beste kamp til dato. Det gjorde sitt til at Bremnes mtte reisa heim med eit 6-mls tap.

Julie scora 4 p rad i kveld!
Vi nska st hgt fr start, men det viste seg vera litt vanskeleg d vi hadde til dels kraftig motvind i frste omgang. Vi begynner likevel svrt bra og produserer 2 store sjansar heilt i starten av kampen. Deretter kjem Bremnes meir med og svarar med produsera 2-3 store sjansar i medvinden. Alts heilt jamnt frste 25 minutta. D fr vi frispark litt skrtt hgre fr ca 22m. Ida fr jobben med sin gode skuddfot og legg den vakkert opp i lengste hjrnet. Dette verkar gje voldsom sjlvtillit, for bare 3min etter setter Cecilie inn 2-0 og 4min etter det serverer Ida Julie p blank goal fr ddlinja til 3-0. Ein meget bra siste halvdel av omgangen bidreg til ein klar 3-0 ledelse ved halv tid.

Ida og Malin spelte begge 2 sin beste kamp i rd drakt mot Bremnes!
I pausen vankar det skryt for at vi gradvis spelar meir og meir ball og produserer sjansar og ml. Vi er enige om st end hgare i presset i medvinden etter pause og st etter med heile laget i presset.

Synna dominerte stort p midtbanen fr si litt djupe rolle
Omgangen er 40 sekund gammal nr Julie sett inn sitt andre til 4-0. Det meste fregr no p Bremnes sin halvdel og presset fungerer perfekt. Sidebackane str etterkvart godt inne p Bremnes sin halvdel og vi fr brudd etter brudd i gunstige posisjonar. Meget bra jenter!! Julie er i sttet i dag og sett og 5-0 fr Bremnes kjem p ein sjeldan visitt. Flott gjennomspel bak Ariana til spelar p lp og avslutning i hjrnet utagbart for Jenny som tar siste 20 i buret for Malene. Julie var ikkje heilt ferdig for dagen og gjer sitt fjerde til 6-1. Sophie avsluttar ballet med ein flott avslutning i langhjrnet til 7-1. Utover mla er det mange store sjansar, blnat anna har bde Julie og Cecilie ein kvar i stolpen i andre omgang.

Kaptein Ingeborg hadde bra kontroll bak
Einaste vi slit med i dag er 'tellefeil' i forsvar der midtforsvaret vrt blei liggande 2 mot 2 relativt ofte. I slike situasjonar m vi f back inn og kant ned, evt trekke ned ein midtbanespelar. Greit ha noke konkret ta tak i p treninga torsdag:-)

Ein fantastisk god kamp av laget! Heile gjengen bidreg med kollektivt god defensiv jobbing, og alle er innstilte p gjere enkle valg med ball og gjere seg spelbar p ny. Utruleg kjekt sj nr ein fr dette til i kamp, slik jentene ofte fr det til p trening. Ein EKTE LAGSIGER!!

D er jentene oppe i 17 poeng p 9 kampar. Dette gjev minst 5. plass og fornya plass i 1. divisjon til hausten for andre ret p rad. Bravo jenter!!

Siste vrkamp er torsdag 13/6 heime mot Haugar 2.

God dommar var Kristian Steinsvik fr Rosendal.

Laget i dag;
Malene, Malin, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Astrid, Julie, June, Sophie, Jenny.

Kristine, Stig, Per Einar (imponerte p sidelinja:-))

Vindafjord-jentene vann Fair play-prisen
Les meir [18.08.2019]
Har du lyst begynne med friidrett?
Takk for hjelpa!
Friidrett: Resultater seriestemne 14.august 2019