Klar siger p middels dag for J15 mot Sauda

Trio J15 vann 6-1 borte mot Sauda sndag

J15, 1. div Rogaland, Sauda 9ar - Trio 1-6 (0-1).

Trio jentene brukte sndagen p rets lengste reise til bortekamp, d Sauda var motstandar. Sauda spelar 9ar i serien, noko uvant for vre jenter, 2 r sidan siste 9ar kamp. Jentene brukte d og ein omgang p rista av seg bilturen og venna seg til den noko mindre banen og litt uvante roller. Varmt var det og, med innlagte drikkepausar i begge omgangar. Etter ein brukbar andre omgang stod Trio likevel til slutt igjen med ein klar siger.

Dagens Trio jente blei June etter ein super kamp!
Planen vr stressa Sauda med hgt og aggresivt press og ta enkle valg med ball nr vi vann denne. I opningsomgangen fekk vi ikkje til mykje av dette, vi sleit med roe ned og etablera spel nr vi vann ballen. Vi skapte 3-4 store sjansar og Julie setter ein av desse ganske langt uti omgangen. Positivt at vi kollektivt spelar bra defensivt og Sauda slepp ikkje til ein einaste mlsjanse.

Julie var tilbake i scoringsform med 3 i dag!
I pausen er det frukt og inntak av vatn. Vi etterlyser end meir ro og enkle valg med ball.

Halsnyjentene Malin og Ida blir stadig bedre i Trio trya
Det betrar seg siste 40 minutta. Vi spelar oftare nr vi skal og utfordrar og i 'rettare situasjonar'. D kom mla ogs. Cecilie auka til 2-0 etter ha drilla 2-3 p hgresida og avsluttar kontant i hjrna. Tredje mlet kjem etter det spelet vi etterlyser. Kombinasjonar mellom fleire, enkle valg og vipps er Julie gjennom og 3-0. Godt sj! Malene fr ca 25min som utespelar etter ha holdt buret reint til d. Ho er aggresiv og god d ho sett inn 4-0 og 5-1, redusering til Sauda i mellom der. Julie avsluttar ballet med heada ein flott corner fr Ida kontant i nota.

June spelte ein flott kamp i dag og vant utlova sportlunsj sjokoladen som dagens Trio jente. Ho har ein egen ro med ball og gjer alltid enkle valg. Dette smitta over p fleire og bidrog til at vi fekk til meir av 'vrt spel'. Julie er 'p hugget' og setter 3 i dag. Malene er effektiv og puttar 2 p f sjanser. Ingeborg var god ha i midten bak. Ekstra ros ogs til Astrid som tok ein trn i mlet for Malene og gjorde sakene sine meget bra:-).

Trio jentene er no p 4. plass av 11 p tabellen med 14p p 8 kampar. Vi har 2 heimekampar igjen, neste veke lokaloppgjer mot Bremnes og deretter Haugar 2 veka etter.

Laget i dag;
Malene, Ariana, Ingeborg, Malin, Cecilie, Synna, June Marie, Ida, Julie, June, Astrid, Linnea.

Stig & Per Einar:-)

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne