J15 vart robba p hglys dag av Falkeid

Trio J15 vart frarva poenga p heimebane mot Falkeid

J15, 1. div Rogaland, Trio - Falkeid 1-2 (1-2).

Falkeid lg ett poeng fre oss p 4. plass fr kampen i dag. Med Emma (skade) og June Marie (sjukdom) ute, var vi nede i elleve egne jenter og 2 medhjelperar i Sophie og Jenny fr J14. Det frte og til noko omrokkering i Trio-laget som var ubesigra i sine 4 siste kampar. Rekka burde definitivt vore forlenga etter dagens kamp etter spel og sjansar, men det var dagen d ballen ikkje ville i ml for Trio jentene.

Ariana nytraliserte storscoraren til Falkeid p ein glitrande mte
Vi er fr kampen klar over at Falkeid er eit lag som scorar mykje og slepp inn mykje (snitt 5-3 pr kamp fr kampen). Vi visste og at laget har ein spiss og lagkaptein som btter inn ml og har scora rundt 20 ml p dei 6 frste kampane. Den delen av jobben klarar vi med bravur d Ariana er p spelehumr og leverer stopparspel p svrt hgt niv. Fantastisk bra kamp av Ariana i dag og banens beste.

Solid kamp av Linnea!
D var det andre halvdel av jobben, scora ml. Vi produserer rundt 15 STORE mlsjanser, men tok ein 'Brann' i dag og scora kun eit ml. Bare 5 siste minutta av frste omgang kunne vi scora 4 ml. 2 slvfat fra Cecilie fr hgrekanten og ddlinja, ein i stolpen og ein i tverrliggar.

Synna la ned enormt med jobb p midtbanen i dag

Det er surt, men vi fr bare akseptera at i dag var 'one of those days' der det ikkje var meininga at vi skulle f ml. Viktig d sj p det positive som er at vi holder stjernespelaren til Falkeid vekke fr mlprotokollen, samt at vi faktisk kjem oss til s mange store sjansar som vi gjer. Med normal uttelling begge vegar hadde vi vunne denne kampen minst 6-3.

Det som m jobbast med i det offensive er stole p vrt eget samspel fullt ut. Vi blir utlmodige nr vi ikkje fr uttelling p sjanser og det blir mykje at ein og ein skal prva bryta gjennom i andre omgang. Hadde vi fortsatt spele som siste 5 av frste hadde det garantert blitt fleire ml. Det andre er at vi m jobba med holda roen i avslutningane, tenka meir plassering enn kraft nr vi er nre ml. Det har vi vore flinke til, s det blir litt back to basic:-).

Best p Trio laget i dag syns vi Ariana, Synna og Linnea var, mens Cecilie glimta til med flott spel p hgresida innimellom.

Sndag er det bortekamp i Sauda og 9ar kamp. D kan det bli ving bde i samspel og avslutningar:-)

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Malin, Cecilie, Ida, Linnea, Synna, Astrid, Julie, Sophie og Jenny.

Kristine, Stig og Per Einar:-)

Lokalbatalje i Valeparken
Les meir [18.09.2019]
Friidrett: Resultater seriestemne 11.september
Les meir [12.09.2019]
Hstskvetten 2019
Les meir [10.09.2019]
Meget bra fotballkamp, 3 poeng og tabelltopp for J15!
Les meir [09.09.2019]
Knapp siger utanfor Brann stadion
Les meir [08.09.2019]
Merkedag for Trio fotballen - vi er formelt KVALITETSKLUBB!
Mlorgie p Stord
Friidrett: Resultater fr kaststemne