Manglar det viktigaste

G13: Trio3-Fitjar 2-6. Fitjar er nok blant dei beste laga i serien. Slik sett er det kjekt sj at det er s pass lite som manglar p vera fullt p hgde med dei. Og samstundes litt kjedeleg sj at det er det viktigaste i fotball som gjer at vi ikkje er fullt p hgde med dei: Innsats!

I frste omgang er vi p hgde. Og i starten faktisk vel s det. Mathias sendte gjennom Vegar som var berre ein god Fitjarkeeper fr score. Men Vegar hadde meir p lager. Vi har snakka mykje om innsats og ikkje lenge etter fekk vi eit godt bevis p at det lner seg. Etter eit angrep som Fitjar stoppa, s vann Vegar att ballen hgt oppe i banen. Han dribla ein mann og let Mohammed overta med ein susar av eit skot. 1-0!

S var det jamnt lenge, men siste ti minutta av omgangen byrja Fitjar gradvis f meir tak p kampen. 1-1 kom p noko vi snakka om i garderoben. Vi m ta ansvar og inn og dekke for midtstoppar Andre, nr han gr ut i press. Det glymde vi ut, og d sto det 1-1. Nrare pause kom ogs 1-2, men vi svara p direkten. Mohammed med eit nytt godt skot, og Elias ta returen inn til 2-2 som pauseresultat.

Det kunne vi vera bra ngde med. Vi hadde klart demme godt opp for fitjarbuen. Men andreomgangen vart langt slappare fr vr side. 2-3 kom tidleg etter at bortimot halve laget kunne anstrengt seg litt og klart hindre det. Og utover i omgangen spelar vi mindre og mindre fotball, hjelper kvarandre mindre og mindre og surmular meir og meir p medspelarar og p at vi helst vil spele ein anna plass p banen.

2-4 kom midt i omgangen og p tampen kom to til d vi hadde gjeve heilt opp. Brage kom inn igjen med god innsats siste ti minutta og d klarte vi ogs skape litt igjen. Vegar og Elias hadde fleire kombinasjonar framme som nesten gav nettkjenning. Men det endte 2-6.

Andre gjer som vanleg ein solid kamp i forsvar, men dagens suverent beste Triospelar var Jonas. Han la ned ein formidabel innsats og jobba hardt og trutt kampen gjennom. Hadde vi alle klart st p like mykje, s skulle Fitjar ftt slite med ta poenga heim i dag. Dei var eit godt lag, men ikkje uslelege.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G13: Trio3-Fitjar 2-6 (2-2)
1-0 (5 minutt) Mohammed
1-1 (23 minutt)
1-2 (31 minutt)
2-2 (33 minutt) Elias
2-3 (39 minutt)
2-4 (53 minutt)
2-5 (66 minutt)
2-6 (68 minutt)

Dommar: Torstein Olderkjr

Trio sitt lag:
Gunnar Eikemo Steine, Michael Lland, Andre Nordy, Edvard Andre Nessestrand Ingvaldsen, Mathias Veastad, Mohammed Aljajan, Jonas Hjelmeland Naterstad, Brage Kvandal, Elias Ulbi, Noah Smith, William Heggy.

- Are Ulseth

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]