J15 med imponerande snuoperasjon mot Vedavg/Skudenes

Flott snuoperasjon sikra tredje strake for J15 mot Vedavg/Skudenes

J15, 1. div Rogaland: Vedavg/Skudenes - Trio 4-5 (2-1).

Jentelaget var tirsdag p Karmy-tur for mta Vedavg/Skudenes. Det var lag nr 4 og 5 p tabellen fr start og det skulle visa seg bli eit tft og jamnt oppgjer mellom 2 ganske ulike lag.

Julie var tilbake etter skade med flott kamp og 3 ml!
Planen fr start var g offensivt til verket og st hgt i presset slik vi har lukkast med spesielt i dei 2 fregande kampane. Vi verkar litt tunge i starten, den lange kjreturen satt nok litt i kroppen. Vea kjem noko lett gjennom eit uvanleg flatt Trio forsvar og gr tidleg opp i 1-0. Vi kjem litt til hektene og tar tak i kampen. Eit flott angrep p venstre sida spelar Julie i posisjon og ho sett flott inn utlikninga til 1-1. Vea fortsett med eit direkte spel og mykje lange ballar opp til lagets 2 beste spelarar som lg p topp. Desse herja litt med forsvaret vrt kampen gjennom og eit nytt gjennombrot srger for 2-1 til heimelaget. Vi er svrt nr utlikning igjen like fr pause d Ida sett eit frispark fr 18m i undersida av tverrliggar. Pause med 2-1 til heimelaget. Greit nok, men vi fler oss fullt p hgde.

Malene med viktige redningar
Vi er enige i pausen om at dette kan vi snu og gr ut for gjere akkurat det.

Frste 10-15 minutta av andre omgang er vi svake. Vea gr opp til 3-1 p eit 'vdeskot', frispark innlegg som gr motsett stolpe og dei sett returen. P dette tidspunktet har vi blitt med p ein type fotball vi ikkje beherskar og ser ut for sitja fast i det sporet. Men plutseleg fr vi det til sitte p hgresida, Cecilie bryt gjennom og sett kontrollert inn 2-3. Like etter serverer 14-ringen Cecilie ein flott corner som Julie ventar roleg p ved lengste stolpe. Sett den roleg med teipa hgrefot og balanse igjen! S skjer det at vi blir tatt p senga direkte fra avspark og Vea bryt gjennom, nok ein gong litt manglande sikring/flatt og 4-3 til Vea. S kjem dagens angrep. Synna vinn ballen p midten og avanserer. Ser June Marie og spelar ein fin vegg med ho. P direkten fr 18m sett ho ballen med innsida i hjrnet. Vakkert ml og ny utlikning! Men det var ikkje slutt......Vea bryt gjennom nok ein gong og i duell med Ingeborg gr dei overende og straffe. Den reddar Malene og plukkar sin egen retur! Redninga gir ekstra inspirasjon p slutten. Frispark i samme posisjon som i slutten av frste. Denne gong reddar keeper fr Ida og til corner. Den er identisk med 3-3 scoringa, Julie ventar p Cecilie sin 'serve' p lengste stolpe og endeleg er det vi som er i leiing!! Det var berre 4 minuttar igjen d og dei kontrollerte vi greit inn og var nrare 6 enn Vea 5.

Spesiell kamp der vi slepp inn ml vi sjeldan gjer. Uvant spelestil og gode spissar fr vera forklaringa p det. Veldig bra moral av jentene komma tilbake fleire gonger, spesielt p 1-3 d det sg mrkt ut.

Julie blei dagens Trio-jente. God kamp av lysluggen og 3 ml med godt teipa hgrefot. Elles syns vi Malene, Synna og Astrid viste mest igjen av vre i dag. Sophie og Jenny fr J14 spelte 25-30 minutt kvar og bidrog i snuoperasjonen p slutten av kampen.

Neste utfordring blir suveren serieleiar Kopervik p Kvednabekkjen kommande mndag.

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Malin, Julie, Astrid, Sophie, Jenny.

Kristine, Stig og Per Einar:-).

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]