Mtte bli mllaust

Trio damelag sesongen 2019. Foto: Carina Wangensten.

5.div kvinner: Trio-Baune 0-0. Ikkje alle 0-0-kampar er sjansefattige og typiske for sorten, men dagens dyst p Kvednabekkjen var s pass sjansefattig at det ikkje kunne bli stort anna enn mllaust.

Med samtlige 3 mlvakter i stallen utilgjengelege og jentekeeperen i eigen konfirmasjon, var rdyra relativt gode. All re til Helene Eikenes og Luwam Kahsay, som tappert tok ansvar for hanskane i kvar sin omgang. Og begge kom srs solid fr det, godt hjulpe av eit stdig forsvar framfor seg. Nullen var aldri i fare.

Men elles manglar det ikkje p folk. I desse konfirmasjonstider var det ogs fleire frver, men likevel hadde vi 16 spelarar til kamp. Kjekt! Vi gjekk ogs ut og tok tak i kampen fr start. Sofia fyrte av frste skotet, men ein stdig Baunekeeper var p plass. S spelte Christine M gjennom Aria, men ho vart hindra akkurat i siste liten. Og Ida skaut utanfor d ho vart sendt fri p venstre.

Elisabeth sender fri Christine p kant. Det skulle vi gjort oftare. Foto: Hanne Larsen.
Vi sg det var moglegheiter p kantane, der vre vingar hadde meir tempo enn motstandaren sine backar. Men for sjeldan klarte vi sette opp desse, slik at ein srs stdig Baunekaptein og midtstoppar klarte springe opp dei fleste tilboda. Dette skulle vi utnytta betre, for utover i omgangen skapte vi stadig mindre. Defensivt hadde vi dog stlkontroll.

0-0 midtvegs og vi snakka om utnytta kantane vre betre i rom og risikere noko meir framover. Det fekk vi lite til i andre omgang, som vart srs sjansefattig i begge endar. Einaste underteikna har notert p blokka var eit skot fr Cecilie fr 25 meter.

Baune fekk nokre overgangar i siste halvdel av omgangen, men direkte farleg framom ml vart det aldri. Kampen ebba mllaus ut. Vr beste spelar i dag var Sofia, som i lag med Selma tok godt tak om midtbanen. Kreative Sofia strdde mykje fine pasningar rundt seg. Trekkjer i tillegg fram Cecilie, som blir stadig tryggare p backen. Og i midten bak var Kristine og Christine utilnrmelege.

Neste helg er det bortetur til Sund/Skogsvg. D m vi ha ml!

Kampfakta fr Kvednabekkjen

5.div damer: Trio-Baune 0-0

Tilskodarar: Om lag 50
Dommar: Svein Arild Kjrland, Trott
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Helene Eikenes, Beate Vimme, Christine Solheim Fjelland, Kristine Ens Medhaug, Cecilie Hvik, Christine Madsgrd, Sofia Televik, Selma Kvalheim, Ida Eikeland Stensletten, Emma Heggy, Aria Haugsdal, Luwam Kahsay, Mia Hydal, Vilde Eide Rusten, Elisabeth Hansen Eide, Malin Saug.

- Are Ulseth

Friidrettsdeltaking i Gteborg
Les meir [03.07.2019]
Trio p Ironman 70.3
Les meir [01.07.2019]
Bronsemedalje til Trio J15 i Sr Cup!
Les meir [27.06.2019]
Tap i semifinalen for J15, bronsefinale i morgon
Les meir [25.06.2019]
Siste fr ferien
Les meir [23.06.2019]
Dramatisk og spennande p Sr Arena d J15 sikra semifinale i A-sluttspel i Sr Cup
Les meir [23.06.2019]
Festdag p Husnes stadion
Les meir [22.06.2019]
J15 med full pott etter dag 1 av Sr Cup!
Les meir [22.06.2019]