rsbeste av J15 sikra solid 4-0 siger mot Sveio

Ngde jenter p Trio J15 etter at rets frste siger er i boks!

J15, 1. div Rogaland, Sveio - Trio 0-4 (0-1).

Det var eit heiltent Trio-lag som onsdag tok turen til Sveio i jakta p rets frste 3-poengar. Nr det i tillegg kjem etter strlande spel, var det berre sikta bilane inn p McDonalds p Heiane for feira ein svrt god prestasjon.

June Marie er i storform og putta i tillegg 2 fine ml i kveld
Sveio var langt fr noko svakt lag. Dei har sltt Bremnes 3-2 og scora 8 ml p dei 3 frste kampane sine. I kveld slapp vi dei til kanskje 1 sjanse om vi legg godviljen til. Vi produserer 10-15 sjansar, men klarer ikkje punktere fr midtvegs i andre omgang.

Ida pna scoringskontoen i Trio-drakta i kveld
Vi startar med medvind og heile 1. omgang er spel mot eit ml, med nokre sporadiske besk p vr halvdel. Spesielt Julie og Cecilie har store sjansar, men det vil seg ikkje mot ein god keeper. Til slutt tek June Marie ansvar fr indrelpar posisjon. Ho tar ned ball p ca 25m, drar elegant av 2-3 Sveio spelarar og sett ballen kontrollert i hjrna til ein usedvanleg fortent ledelse til Trio. Vi rullar opp angrep p angrep og imponerer med god presisjon og flotte kombinasjonar. Her kom veggane tett ein periode:-). Keeperen til Sveio held heimelaget inne i kampen og srgar for at det berre str 0-1 halvvegs.

Flott andre omgang og viktig 2-0 scoring av Emma
Masse skryt i pausen og eit par bytter. Vi er og enige om senka presset i motvinden i andre omgang.

Med vinden i ansiktet og tidleg skade p Julie (ankel, rntgen p Stord etter kamp, ikkje brot) kunne kampbildet fort endra seg om vi ikkje stod opp i kampen. Dette gjorde jentene imidlertid til gagns. Dette ville dei ta og litt typisk for det er d at vi avgjer kampen p 2 ddballar, der Emma og June Marie sett inn kvar sitt ml etter corner og god duellering i felt. Ida har hatt noken muligheter i seriestarten og i kveld kom endelig mlet. Ho bestemmer seg fr ca 30m at NO er det min tur. Et voldsomt rykk og vips vekk med eit noko flatt forsvar. leine med keeper gjer ho ingen feil med venstre og sett sluttresultatet til 4-0 til vre jenter.

Ein ekte lagsiger der vi fr betalt for at vi er blitt spass flinke med ball i laget - og tr bruke dette ogs i kamp. Har mangla litt p det trre i dei 2 frste, men i dag lsna det skikkeleg. ALLE var opp mot sitt beste i dag, herlig jenter!

Neste mulighet no er 1. mai, heime mot Nord.

Laget i dag:
Malene, Astrid, Ariana, Ingeborg, Linnea, Cecilie, June Marie, Synna, Ida, Malin, Julie, Emma, June, Sophie.

Kristine, Stig og Per Einar:-)

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]