Skjebnens ironi

Fjorrets lagbilete av Husnesgjengen. rets foto kjem p torsdag. Nye drakter med ny sponsor!

G13: Trio 1 (Valen) - Trio 2 (Husnes) 3-4. Valegutane er normalt sterke p daudballar, s ogs i dag, d vi gong p gong sleit med Trym sine herlege servar og vr eigen motvilje til dekke i feltet. Det kosta oss ogs to baklengs fr pause. Som ved ein skjebnens ironi var det akkurat p corner vi avgjorde kampen, d Abdisalan steig til vers og skalla ballen kontrollert stang inn. Ein heldig siger for vr del, for i dag var spelet ikkje s mykje skrive heim om.

Vi starta kampen forferdeleg tafatt. Vre treningskompisar fr Valen fekk styre alt av spel og vinne alt av duellar. Vi var knapt til stades og utruleg tafatte. S ogs p Valens frste av mange gode cornerar. Trym har ein knallgod innleggsfot og han fann Tristan framom ml. Han var det i allefall ingen av oss som fann, for han fekk st mutters leine.

Vi utlikna d Mohammed drog seg fri og sendte av garde eit hardt skot langs bakken, men det tok ikkje lang tid fr vi var ute kyre igjen. Trym gav varsel om fare p ferde d han skrudde ein corner i vinkelen og ut, fr han serverte neste corner rett p hovudet til Anders, som fekk st enda meir leine enn Tristan p den forrige. Valen i ny fring med 2-1, veldig fortent.

Men s klarte vi etter kvart ta oss litt saman. Gunnar serverte to gonger fine innlegg til Brage, som fekk stikke gjennom leine mot keeper. Frste vart korrekt avblst for offside, og p den andre var det valekeeper Andreas som avblste scoringsjubel med ein flott parade. Men vi tok i allefall litt over spelet og fekk auka innsatsen ein del. Noah vendte spelet fint mot venstre, der Vegar avslutta like over. Ny sjanse d Noah og Abdi kombinerte med fint veggspel og innlegget nesten ndde Vegar. Likevel, det vart 2-2 p straffe ved Mohammed kort fr pause. Meir enn vi fortente.

Ikkje s mykje skryt f i pausen, men sjansen for f gehr i gjengen for at vi kan bde spele og jobbe betre forsvann d kampverten kom med ei skl frukt. Det var betydeleg meir interessant. Noko stor betring etter pause var det difor ikkje vente.Men det som hadde hjulpe, var sette innp innbyttarane Abdi og Jonas ti minutt fr pause. Jonas bidrog godt med solid duellspel og igangsetting p backen, medan Abdisalan verkeleg var i storslag i dag. Han framsto som kampens store spelar og tok tak i kampen p midtbanen. Fekk til mykje godt samspel med Noah og Mohammed, og samstundes byrja Vegar og Brage f til sine kombinasjonar p hi sida.

Likevel, eit framspel fr Emil sendte Sander leine gjennom og d var Valen for tredje gong i fring. Trym hadde ogs ein god sjanse d han kom fri p hgresida. Det skulle ta lang tid fr vi kom a jour igjen. Men ein del sjansar klarte vi skape. Vegar var brtt leine p straffemerket, men Andreas varta opp med ei kjemperedning. S ogs d Noah drog til p halv volley. I andre enden varta Martin opp med ei perleredning p Sander sin volley, og Anders dundra ballen i vinkelen og ut s mlet framleis str og dirrar.

Kampen sto og vippa, og til slutt var det vi som skulle f utteljing. Ein herleg flikk fr Vegar og Noah smelte til p direkte, ein susar i hjrnet. Og fem minutt fr full tid kom sigersmlet. Sjokkerande nok p corner, der banens bestemann Abdisalan steig til vers som ein luftballong og nikka ballen utagbart i nota. Abdi starta p benken i dag d han har vore litt lite p trening i det siste, men han kunne melde at han hadde hoppa mykje p trampolina i hagen. Det viste seg betale seg til fulle.

Oh well, ein jamn kamp, som alltid nr vi mter Valen. Vi var litt heldige i dag. Gutane fr vera ngde med resultatet. Det er ikkje underteikna sin fokus, men hadde gjerne sett vi fekk til meir av kva vi var p p trening. Det kjem p torsdag, nr Rubbestadneset kjem p besk. Eit nytt bekjentskap for oss, det blir gy!

Kampfakta fr Valeparken

G13: Trio 1 (Valen) - Trio 2 (Husnes) 3-4 (2-2)

1-0 (7 minutt) Tristan Thorsen
1-1 (12 minutt) Mohammed Aljajan
2-1 (17 minutt) Anders Vangsnes
2-2 (32 minutt) Mohammed Aljajan (straffe)
3-2 (37 minutt) Sander Wang
3-3 (58 minutt) Noah Smith
3-4 (64 minutt) Abdisalan Zekeriye
Dommar: Marius Quam, Halsny

Trio 1 (Valen) sitt lag:
Andreas Eikemo Ersland, Julian Avsnes Saue, Emil Solheim, Thomas Prestnes, Tristan Thorsen, Brage Ripel Harsvik, Sander Wang, Anders Vangsnes, Joar Langeland, Fredrik Saghaug Eikeland, Trym Svellingen Hammer, Magnus Henriksen.

Trio 2 (Husnes) sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Michael Lland, Andre Nordy, Hkon Georg Rssland, Vegar Seljelid Joleik, Noah Smith, Mohammed Aljajan, Gunnar Eikemo Steine, Brage Kvandal, Jonas Hjelmeland Naterstad, Abdisalan Zekeriye.

- Are Ulseth

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]