Poengdeling for damelaget

Triodamene hadde heile 22 spelarar tilgjengeleg til frste heimekamp p 12 r. Foto: Carina Wangensten.

5.divisjon damer: Trio-Loddefjord2 1-1. Bortelaget kom med ein tynn stall, men dei var gode dei som kom. For vr del er stallen alt anna enn tynn. Heile 22 spelarar hadde meldt seg klare til kamp. Dermed mtte diverre 4 sj kampen fr tribuna. I lag med srs mange andre, vi kunne notere om lag 80 tilskodarar.

Duellsterke Siren Njs er ikkje lett kome forbi. Foto: Hanne Larsen.
18 spelarar i troppen er i utgangspunktet ofseleg mykje, men i varmt pskevr var det ogs godt kunne rotere mykje, sjlv om det gjer det vanskeleg f kontinuitet i banespelet. I starten tok vi i allefall bra tak i kampen og pressa fram balltap for bortelaget p deira eigen halvdel. Christine M fekk ein god sjanse tidleg, d ho kom gjennom p hgrevingen og skaut litt for svakt. Meir av det!

Christine var ogs involvert d vi gjekk i fring fr 10 minutt var spelt. P ni kom ho gjennom p hgresida og eit flott innlegg fann Aria inne framom ml. Nr ein mottek ballen p motstandarar sin femmeter, s er det berre galne fotballhjernar som Messi og Aria sine som tenkjer 'ja, no skal eg lobbe'. Men lobben var perfekt utfrt og datt vakkert ned i mlet. 1-0!

Vi heldt koken vidare og Aria og Rebekka var friske p topp. Fleire nestenmoglegheiter d Loddefjord vart stressa til balltak. Nrast var Rebekka p ein dobbeltsjanse etter at ho sjlv dribla seg fri. Fortent 1-0-leiing etter frste halvdel av frsteomgangen.

Evigunge Christine Solheim Fjelland med god kontroll bak. Foto: Hanne Larsen.
Men s tok Loddefjord over. Siste 20 minutta fr pause var dei best og dei viste at dei har fleire gode spelarar som aspirerer opp p frstelaget i 3.divisjon. Den beste av dei er sgar kaptein p frstelaget og spelte i fjor 2.divisjon for Fyllingsdalen. Ein srs god spelar som vi sleit med demme opp for, der ho strdde om seg med klassepasningar fr sentral midtbane. Ein del sjansar vart det ogs, men som oftast kom keeper Erna ut og rydda opp p gjennomspela. Loddefjord hadde vel to store sjansar, men mange nesten. 1-0 sto seg til halvtid.

S klarte vi heve oss igjen fr starten av andre. Vi hadde mange midtstopparar tilgjengeleg i dag og kunne d bruke nokre opp p midten ogs. Selma var forrykande god bde som stoppar og midt i dag, ho fr dagens bestemannspremie.

Varmt i solsteiken p Kvednabekkjen p tampen av pska. Foto: Hanne Larsen.
Men utover i omgangen kom Loddefjord sterkare ogs i andre. Og for dei f som ikkje hadde ftt med seg Loddefjord sin klassespelar p midten fram til d, s hamra ho ballen i nota fr 25 meter kvarteret fr slutt. Erna sto litt langt ute p den, men varta opp med ei strlande redning p eit nytt langskot kort etter. Det var Loddefjord som trykka mest p mot slutten og vi som var mest ngde med uavgjort d kampens stdige dommar blas av. Greit det, Loddefjord er nok blant seriens betre lag.

For vr del: Vi har ein del g p nr det gjeld kondis og lpskraft. I tillegg m vi jobbe meir med angrepsspelet. Vi m klare utnytte meir det vi har av tempo, ta tidlegare initiativ og spele meir i rom enn p fot. Men det kjem.

Neste helg er det bortetur til Eidsvg.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

5.div damer: Trio-Loddefjord2 1-1 (1-0)
1-0 (8 minutt) Aria Haugsdal
1-1 (76 minutt) Lina Forthun

Tilskodarar: Om lag 80
Dommar: Annika Guddal, Rosendal
Ingen kort.

Trio sitt lag:
Erna Mikkelsen, Cecilie Hvik, Christine Solheim Fjelland, Selma Kvalheim, Siren Njs, Mariel Musland Madsgrd, Kristine Ens Medhaug, Emma Heggy, Rebekka Ren, Christine Musland Madsgrd, Aria Haugsdal, Luwam Kahsay, Sofia Televik, Madel Holmedal Gjerding, Sara Landa, Nadine Morstad, Mia Hydal, Helene Vgen Eikenes.

- Assistenttrenar Are Ulseth

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]