Poengdeling for J15 i seriepninga i Haugesund

Trio sitt jentelag like etter kampslutt i Haugesund tysdag kveld

J15, 1. div Rogaland, Djerv 1919 - Trio 1-1 (1-0).

Det var ein skadefri og kampklar gjeng p 15 jenter som tirsdag tok turen til Djervbanen i Haugesund for seriepning. Etter ein sjanserik kamp p ei ny kunstgras matte som var veldig glatt, enda vi opp med eitt poeng, men hadde nok fortent alle 3.

God kamp av Malene
Det nye kunstgraset p Djervbanen sg veldig flott ut, men i alle fall med regn framsto den unaturlig glatt og det oppsto ein del merkelege situasjonar grunna dette. Jentene blei nok litt usikre p underlaget, muligens i kombinasjon med noko premierenerver, og sleit med komma opp p nivet dei har vist at dei har inne. Vi har likevel fleire store sjanser og bde Julie og Cecilie burde med litt meir ro sendt oss i fring p svrt pne sjanser. I staden er Djerv effektive og gr opp i 1-0, litt mot spel og sjanser. Etter dette jevner det seg litt ut og 1. omgang sett under eitt er nokolunde jamn.

Synna var 'overalt' og banens beste i dag
Det pnar relativt jamnt frste 10 av andre og, det blgar litt fram og tilbake. Men gradvis spelar vi meir og meir ball og produserer sjanse p sjanse. Siste halvtimen dominerer vi fullstendig og heimelaget er kun p sjeldne visittar p vr halvdel. Det ligg ml i lufta og endeleg sitt den d Julie kjem gjennom og avsluttar hgt. Den gode keeperen til Djerv er p denne og, men den dett heldigvis - og fullt fortent inn i nota. Vi kjrer p videre og bde Synna, Julie, Ida og Cecilie er farlig framp utan lukkast. Det ebbar dermed ut med poengdeling, noko kampens gode dommar Oddgeir Sllesvik etter kampen meinte var 2 for lite for Trio etter spel og sjanser.

Cecilie viste mykje bra p hgrevingen
Ein middels prestasjon av jenter i stor framgong, men vi tar med oss poeng fr bytur og m vera ngde med det. Alle str p med flott innsats og d kan ein ikkje be om meir:-). Synna var banens beste i dag fr sentral midtbaneposisjon, dominerte stort til lenger uti kampen vi kom. Ellers viste Cecilie friske takter p hgrekanten og var involvert i mykje framover. Malene var trygg og god i mlet og hadde noken gode redningar p Djerv skot. Annie og Sophie var med fr J14 i dag og klarte seg begge godt eitt r opp.

Julie scorar nesten i alle kampar, det blei eitt i dag og:-)
Dritgy vera p tur med denna flotte gjengen igjen. Eit fantastisk humr p heimvei, der dei uoppfordra drog allsang til bde YMCA og Country Roads (!!??). Trudde ikkje 15-ringar spela slik musikk:-)

Laget i dag:
Malene Heimvik, Malin Lygre, Ingeborg S. Hagan, Ariana Quam, Linnea Eide Rusten, Cecilie Medhaug, Ida Lygre, Synna H. Gjerding, June Marie S. Bjelland, Emma S. Meling, Julie S. Ersland, Astrid Borgen, June S. Hammer, Sophie Mehri, Annie Kloster.

Kristine, Stig og Per Einar:-)

Klubbkveld
Les meir [17.04.2019]
Stor pengegve fr Sparebank1-Stiftinga!
Les meir [11.04.2019]
Invitasjon: Triostafetten 2019