G13-2 p Zinken Cup

Denne helga var Trio G13-2, eller 13-ringane fr Husnes om du vil, p Zinken Cup i Odda. Ein veldriven cup, tradisjonen tru i serist mkkaver. Men vi var heldigare med veret i kampane vre enn mange andre lag var. Vi er 17 gutar p blokka, men reiste med 13, av ulike frversgrunnar.

Ingen grunn til overnatte, s her var det pendling kvar dag. Kjekt at mange foreldre bidreg med kyring, og heiing. Det var 8 lag med i G13-klassen og vr pulje sg noko tffare ut enn den andre. Frst ut var det vi trudde var lettaste motstandaren, SK Nord fr sr i Haugesund. Eller nord p Karmy (fastlandet), om ein skal vera presis. Vi leverte ein tam og elendig frsteomgang og lg under 0-2. Langt betre innsats etter pause, men utteljinga mangla og det endte med 0-3-tap. Dette var ein motstandar vi meiner vi burde kunne sltt. Likevel, den kjekke gjengen fr Haugesund vann faktisk alle sine tre innleiande kampar, imponerande!

S var det meir kjent motstand. Vi brukar som regel spele jamnt med Odda, men som regel taper vi ogs med eit par ml. S ogs denne gongen. To tverrliggjarskot fr Mohammed 1 og 2 for vr del, men Odda tok leiinga. Mohammed A utlikna p straffe fr pause. Og i andre omgang hadde vi i periodar bra trkk og haugevis med sjansar og nestenmoglegheiter. Men i staden var det oddingane som fekk nokre lette ml og dei vann til slutt 1-4.

Etter at Andr hadde sikra seg sigeren i skotpresisjonskonkurransen, var det s duka for knalltff motstand. Vard vann Sr Cup i fjor og mnstrar eit lag med mange av dei mest hardtsatsande gutane i Haugesund. I tillegg var bde trenarar og spelarar i revansjemodus etter eit overraskande og forsmedeleg tap for Nord i kampen fr. D vi i tillegg var veldig lite p hugget, vart vi kraftig straffa for det. Mla rulla jamnt og trutt inn og sjlv om Elias scora 2 og Mohammed A eitt for oss, s hjalp det lite. 3-12 var ikkje noko skrive heim om. Men no er det gjort likevel.

I alle hve, det betydde B-sluttspel sndag, og her mtte vi trearen i den andre pulja. Og det var ingen ringare enn vre gode naboar Trio Valen, eller Trio 1 som dei skal heite i seriespelet. Alts ein sndagstur gjennom fjellet for mtast i lokaloppgjer og prestisjeduell. Vinnaren ville g til B-finale mot Odda G13, som vi alts tapte for i gr. Dei vann stort i sin semifinale.

Nr vi mter Valen er det alltid kjekke og jamne kampar. Vi starta ut med eit lite overtak og skapte ein del sjansar. Brage K sendte oss i fring med eit kontant skot i hjrnet. Men Valen svara med ei rein Sundekontring. Sander rundt p sida og hardt inn til Brage RH, som utlikna. Og det var dagen for Brage-scoringar, for han sendte dei ogs i fring fr straffemerket. Men fr pause fekk ogs vi straffe og Mohammed A utlikna til 2-2. Etter pause hadde vi eit overtak i kampen og Vegar sette tidleg inn det som skulle bli sigersmlet. Vi sto greitt av sluttspurten til valegutane.

Ergo nokre nye timar i Odda idrettspark fr B-finalen. I forhold til veret har vi kome heldig fr det, og all re til OFK for god cupgjennomfring i guffent ver. B-finalen starta bra for vr del. Frste kvarteret var jamnspelt. Mohammed var nre med eit stolpeskot og Martin redda strlande d oddingen kom leine mot vrt ml. Men s datt vi i fisk d Odda fekk to kjappe ml fr pause. Andre omgang seier vi minst moglev om, utover at det til slutt endte 0-4.
Trening i mro, karar!

- Are Ulseth