God prestasjon mot overmakta

Treningskamp: Trio G13-Trio G14 0-3. Tff motstand for G13. For fire dagar sidan spelte vi mot G12 og vann knepent, i dag var det duell med G14. Her klarte vi oss betre enn venta.

Underteikna var noko skeptisk fr kampen d vi mangla kvikkisar som Mikal, Noah, Brage K, Vegar og Mohamed Z. Faktisk var ingen av mlscorarane vre i 7-6-kampen mot G12 tidlegare i veka p banen i dag. Hj G14 hadde nokre gjort come back, kjekt sj dei var heile 15 mann til kamp i dag.

Vi venta bli pressa godt bakp og hadde fokus p litt meir kynisk spel enn vi normalt legg opp til, og hovudfokus var unng gjennomspel i bakrom p oss mot lange og raske G14-angriparar. Leia av ein formidabelt god kaptein Andr klarte vi dette utruleg bra i store delar av kampen. Og mange bretta opp ermene og trdde ekstra til i duellane. Ekstra pluss til Hkon Georg, som verkeleg viste seg fr si beste side i dag.

P midten gjorde Emil manns jobb og midtstoppar Abdi vann fleire duellar enn nokon gong. Dermed unngjekk vi mykje av trkket i mot oss og spelte i store delar av frsteomgang jamnt med motstandaren. Kjekt sj at vi fr til godt spel framover ogs. Sjlv om det kom to baklengs p gjennomlp mot slutten av omgangen, s var det ein ngd og letta keeper Michael som i pausen byta hanskane bort til Gunnar.

Ogs i andre omgang gjorde vi ein god prestasjon, sjlv om vi nok fekk til litt mindre i denne omgangen. Ei scoring kunne vi dog godt ha ftt. Nrast var nok Sander, som fekk 2-3 gode sjansar d han vart spelt gjennom p hgrevingen. Men omgangens einaste ml var det Eirik S p G14 som fekk, d han styrte ballen inn fr kort hald.

Dermed 0-3 i vr frste kamp med 11arfotball, storml og full bane - eit heilt r fr vi skal byrje med slikt. Kanskje tek vi ei tilsvarande dyst fr pske ogs. Kjekt med treningskampar utan at vi treng reise. Neste helg str det Oddatur og Zinken cup p agendaen. Det blir spanande mter mot ukjente motstandarar.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Trio G13-Trio G14 0-3 (0-2)
0-1 (25 minutt) Abdulqadir Mohamed
0-2 (30 minutt) Daniel Morstad
0-3 (55 minutt) Eirik Srstrmmen

Dommar: Torstein Olderkjr

Trio G13 sitt lag:
Michael Lland, Hkon Georg Rssland, Andr Nordy, Abdisalan Zekeriye, Edvard Andr Ingvaldsen Nessestrand, Gunnar Eikemo Steine, Emil Solheim, Tristan Thorsen, William Heggy, Mohammed Aljajan, Elias Ulbi, Brage Ripel Harsvik og Sander Wang.

Trio G14 sitt lag:

David Probert, Sondre Vgen Eikenes, Eirik Hellesen Tmmervik, Johannes Eide Myklebust, Daniel Morstad Attille, Ishmael Soosainather, Odin Tofte, Erling Opsanger-Tveit, Eirik Srstrmmen, Bendik Aarthun,Elias Strevik, Jonas Helland, Adrian Vimme, Abdulqadir Mohammed, Jan Uglehus.

- Assistenttrenar G13 Are Ulseth

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]