Hockeysifre i treningskamp

Treningskamp Trio G13-2 (Husnes)-Trio G12  7-6. I srs ufyseleg ver med kuling, skjelven gradestokk og striregn p tvers mttest G13 (Husnes) og G12 til dyst p Kvednabekkjen. Frehandstipsa gjekk i retning ein jamn kamp, og det vart det.

Vi kom best i gong, ikkje minst takka vera Brage, som hadde teke fyr i striregnet. Berre halvminuttet ut i kampen hamra han oss i leiing med ein susar i hjrnet f 20 meter. Vi hadde eit visst overtak, og sjlv om Jonathan utlikna, gjekk vi i ny fring rett etter, d Mathias sette inn sitt frste Trioml etter ein corner. Eit superkjp vi har gjort fr Herysund i lpet av vinteren :)

Noah prikka inn 3-1 med eit tskot ikkje lenge etter, fr Brage p ny lada venstreslegga, etter ei fin opprulling mot venstre. Men Mikaeel reduserte d han plasserte kontrollert ballen i hjrnet med venstrefoten. 6 ml p ein halv omgang, alt hadde runne inn! Men s var det ogs slutt p mla for resten av omgangen, sjlv om vi hadde eit visst overtak.

I pausen byta vi 7 av 9 mann. Brage var ein av f som fekk litt ekstra tid, sidan han skal vekk nr vi har neste kamp. Og han nytta tida godt. 5-2 etter ei flott pasning fr Mohamed Z. Etter at Troy hadde redusert med eit flott skot i hjrnet, varta Brage opp med to nye, flotte scoringar. Det siste til og med med hgrefoten(!!), s d var det berre f bytta han ut :)

Alts sto det heile 7-3 etter kvarteret, men s var det ogs slutt for vr del. Vi byrja rote meir og meir og klarerte altfor ofte inn sentralt, rett i fanget p motstandaren. Dermed fekk vi i periodar eit veldig trykk mot oss. Vi prvde ikkje rope s mykje og la gutane finne ut av det sjlve, men det sleit vi med f til. G12 pressa kraftig p og fekk 3 reduseringar. Og det kunne vore fleire. I andre omgang mnstra vi to hurtigtog p kantane, kanskje dei to kjappaste vi har. Diverre spelte vi for mykje i midten og klarte berre sjeldan sette opp lynvingane. Dumt :/

Velvel, ein kjekk kamp, om enn noko sur vermessig.

Neste treningskamp skal nok bli langt tffare, p fredag str sjlvaste G14 p motsett halvdel og vi skal prva oss p 11arfotball. Sjlv om vi ikkje skal spele det fr neste sesong.
Vi kan berolige G14 med at Brage str over p fredag ;)

Kampfakta fr Kvednabekkjen

Trio G13-2 (Husnes) - Trio G12  7-6 (4-2)

1-0 (32 sekund) Brage Kvandal
1-1 (8 minutt) Jonathan Dale
2-1 (9 minutt) Mathias Veastad
3-1 (13 minutt) Noah Smith
4-1 (16 minutt) Brage Kvandal
4-2 (19 minutt) Mikaeel Soosainather
5-2 (39 minutt) Brage Kvandal
5-3 (44 minutt) Troy Voster
6-3 (46 minutt) Brage Kvandal
7-3 (49 minutt) Brage Kvandal
7-4 (58 minutt) Lars Nistad
7-5 (60 minutt) Troy Voster
7-6 (63 minutt) Kevin Kvernenes

Dommar: Torstein Olderkjr - iskald!

Trio G13-2 (Husnes) sitt lag:
1.omgang: Martin Fjeldstad Smith, Michael Lland, Andre Nordy, Gunnar Eikemo Steine, Mathias Veastad, Noah Smith, Jonas Hjelmeland Naterstad, Brage Kvandal, Vegar Seljelid Joleik.
2.omgang: Mikael Lland, Hkon Georg Rssland, Andre Nordy, Edvard Andre Ingvaldsen Nessestrand, Mohamed Zekeriye, Abdisalan Zekeriye, William Heggy, Mikal Rssland, Brage Kvandal/Martin Fjeldstad Smith.

Trio G12 sitt lag:
Sander Tofte, Torstein Bjelland, Marcus Totland, Adrian Jensen, Erlend Blokhus, Jonathan Dale, Mikaeel Soosainather, Kevin Kvernenes, Troy Voster, Lars Nistad, Oddgeir Sjo, Hkon Sundsteigen Nes.

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]