Sterk siger i treningskamp av J15 mot Rosendal

J15 starta utesesongen med siger

J15: Trio - Rosendal 4-0, 3x25min med omgangsresultat 1-0, 1-0, 2-0.
To svrt habile J15-lag mttes til rets frste 11ar kamp. Rosendal som 1. divisjonslag i Hordaland i fjor haust og i r og forsterka med 6 jenter fr Uskedal fr rets sesong. Heile 21 jenter var dei i dag. Trio jentene for andre ret i 1. divisjon Rogaland, i r med ein elitedivisjon over. Trio var det beste laget i dag og vann til slutt komfortabelt 4-0 etter ein solid gjennomfrt kamp av laget. Spesielt imponerte jentene med svrt god defensiv struktur og slapp til svrt lite bakover.

Ariana fortsatte der ho slapp i fjor med storspel som stoppar
Vi har slitt noko med sjukdom siste veka og mangla June Marie og Astrid i dag. Heldigvis har vi flinke jenter p J14 som stiller opp og hjelper oss. Sophie, Leah og Annie klarte seg alle 3 veldig bra i dag. Elles var vi opptatt av va p hgt press i dag, etter at mange av kampane i fjor blei gjennomfrt med lavt press.

Ida la ned stor jobb p midtbanen
1. omgang var Rosendal sin beste og dei hadde meir ball enn oss desse 25 minutta. Vi skapte likevel dei strste sjansane, der ein av 3 store blei satt sikkert til sides for keeper av Julie. 1-0 til heimelaget til frste pause.

Flott frispark ml og fin assist p Emma i dag
Vi snakka i pausen om prva spela end meir ball og st end meir etter med heile laget. Dette klarte jentene med bravur og tok kraftig over banespelet i midtomgangen. Fleire feite sjansar vart produsert, ein i tverrliggar blant anna. Ein utespelar p Rosendal vart dmt for viljehands p streken for unng scoring imot. Straffe til Trio som Julie sett sikkert i nota. Vi kunne fort leia meir etter 50 minutt, men fortent 2-0 med ein tredjedel igjen av kampen.

Masse skryt i pause 2. Jentene gr ut og fortsetter i samme sporet i sluttomgangen. Dagens angrep frer til 3-0. Emma spelar elegant fri Leah p venstre kant. Glimrande innlegg fr Leah blir mtt av J14-kollega Sophie som styrer den i hjrnet, utagbart. Vakkert:-). Siste 14-ringen Annie ville og markera seg og kjem gjennom p eit flott lp. Ho blir tatt og frispark fr 18m. Emma var no verkeleg i sttet og skrudde det opp i hjrnet til venstre for keeper. Flott prestasjon Emma!

Vi tapte tilsvarande oppgjer for eit r sidan med 0-1, s dette var ein opptur bde prestasjons- og resultatmessig. Alle 14 gjorde ein flott kamp, men kjem ikkje utenom midtforsvaret med Ingeborg og Ariana. Ikkje enkelt bryna seg p, hgt niv!

Seriestart er ikkje meir enn 4 veker unna, 21. mars heime mot Falkeid. Vi fr sj om vi fr skvist inn ein kamp til fr det:-)

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, Emma, Synna, Ida, Malin, Julie, Sophie, Annie, Leah.

Kampoppsett miniputtcup sndag 29.mars
Les meir [25.03.2019]