Kjekk cupdag for G13

Smtassane p Husnes 2006 har alts utruleg nok teke steget over i ungdomsfotballen og frste mte med poeng, tabellar og sluttspel kom i dagens Trio Cup i Husneshallen. Det var 11 pmeldte lag i G13-klassen og med alle vre 16 gutar p plass mnstra vi tre av dei.

Vi stilte tre jamne lag i kvar si innleiande pulje. Trio bl opna med 2-0-siger over Trio Valen, fr det vart eit forsmedeleg 0-1-tap for sm og kjappe Ternengutar. Dermed var siste kampen ganske avgjerande for eventuell plass i sluttspel, og det hadde sjlvsagt tabellelskar Noah rekna ut p frehand. Men her varta vi opp med ein flott kamp, og slo puljevinnar Rosendal 1-0. Tre lag endte p 6 poeng i gruppa og vi gjekk vidare som puljetoar.

I gruppe B starta Trio rosa med 1-1 mot vre naboar p Trio Valen. S kom 0-3 mot komande cupvinnar Odda kvit, som var eit veldig godt lag. D var det trong for tre poeng mot Sknevik i siste kamp, men i ein jamn og sjanserik kamp endte det med 0-1-tap. Dermed vart det ikkje plass i sluttspelet for Trio rosa, trass periodar med godt spel.

I pulje C var det berre 3 lag og her tok Trio raud andreplassen etter 2-1-siger over kvikkisane p Trio G12, fr det vart 0-1 for Odda raud. Men det heldt til sluttspelplass med god margin. Og samstundes betydde det at det vart berre 15 minutts pause fr vi skulle ut i frste kvartfinalekamp mot sterke Rosendal. Her imponerte Triogutane stort og hadde rosendelingane lenge i kne. Vi leia 1-0 til det sto att 2-3 minutt p klokka, men s fekk vi to ml i fleisen p tampen. Dermed ein sur exit, men kjekt vi klarar spele jamnt med dei beste laga.

Trio bl var alts ogs i kvartfinale, og imponerte der med heile 5-0 over eit slitent Skneviklag. Dermed vart det revansjemoglegheit og ny dyst mot gutane fr Sandvoll. Ternen imponerte veldig i denne cupen. Det vart eitt ml til kvart av laga i ein open og jamn kamp. Dermed skulle det heile avgjerast p straffekonk. Det har vi aldri prvd fr. Og det kan vi vl seie var tydeleg, for berre ein av 8 straffar gjekk i ml! Kun Michael klarte overliste Ternenkeeperen, medan Ternen scora to og sikra finaleplass. Der kom dei elles til kort mot turneringas beste lag, Odda kvit.

Alt i alt ein kjekk dag i hallen, med rikeleg med speletid for alle. Vi tek med oss mykje fine offensive tendensar, som kan bli enda betre om vi driblar litt mindre og let ballen g litt raskare. Defensivt har vi ein del hente p flgje med p det som gr fre seg bak ryggen p oss. Motstandarane fr altfor ofte stikke gjennom og kome leine mot keeper. Men det er godt vi har ting jobbe med. Trening i mro, karar! :)

- Assistenttrenar Are Ulseth

Klubbkveld
Les meir [17.04.2019]
Stor pengegve fr Sparebank1-Stiftinga!
Les meir [11.04.2019]
Invitasjon: Triostafetten 2019