rsmelding fr Trio Husnes G12

Her er ein liten rsrapport fr Kokosmacronane, som har gjort unna sitt siste r i barnefotballen med 9arfotball p tvers av banen. Neste r tek vi steget opp i ungdomsfotballen. 9ar d ogs, men p langs av banen. Vi har hatt ein sesong med mykje aktivitet.

Fr sesongstart hadde vi ei sosial 4-lagsturnering p Kvednabekkjen. Kjekk dag med kampar mot Sknevik, Trio G11 og Trio G12 Valen, samt pizza og quiz p Triohuset. Elles har vi delteke p EatMoveSleep-cup i Sagvgen, samt sjlvsagt Rema 1000 Husnes Cup.
Neste r skal vi vge oss p ein overnattingscup :o

Hordaland fotballkrets har heller ikkje i denne rsklassen gtt over seg med lage eit skikkeleg serieoppsett. Kun 6 seriekampar i vrsesongen er ikkje mykje skrive heim om, og d eine Oddalaget forsvann tidleg og ogs eit anna lag gjekk ut fr haustsesongen, lg det an til berre 4 haustkampar. Takk og lov difor at vi auka til to lag fr vr spelargruppe p 18 'mann'. D vart det i det minste 9 kampar bemanne med den ivrige skokken vr.

I kampane har vi levert fr det briljante til det begredelege. Mildt sagt variable prestasjonar, men nr vi konsentrerer oss og held rette fokusen, har det vore s vi trenarar har blitt blanke i augene. Srleg gjaldt det bortekampen p gras i Rosendal fr ferien. D henta vi fram det aller beste storspelet og vann 11-3, mot ein normalt jamnbyrdig motstandar!

Vi har visse utfordringar i konsentrasjon, fokus og oppfrsel, og fr neste sesong har vi laga oss ein plakat med ein avtale om ein del reglar vi skal overhalde. Bde spelarar og trenarar har signert p den, s n gjeld det berre flge opp.

Trenarar for laget har vore Geir ystein Heggy, Are Ulseth og Ragnhild Kvandal Lland, i tillegg har Kenneth Lland stilt opp ved behov. Og stdig lagleiar har Beate Rssland vore. Vi har var ein 15-16 gutar i starten av ret, men er no oppe i 18. Vonleg vil alle halde fram neste r :)

- Assistenttrenar Are Ulseth

Heilsprekk
Les meir [21.05.2019]
J15 vart robba p hglys dag av Falkeid
Les meir [21.05.2019]
Friidrett: Mailekene i Haugesund
Les meir [20.05.2019]
Trekning Triolotteriet 2019
Les meir [19.05.2019]
Trio Fotball: Forsikring & Skadeforebygging
Les meir [19.05.2019]
Tendensar lenge, men stortap til slutt
Les meir [16.05.2019]
Daft mot erkerivalen
Les meir [13.05.2019]
J15 tok poeng fr serieleiar Kopervik!
Les meir [13.05.2019]