Tap mot forsterka Haugar lag i sesongavslutninga for J14

Tap i rets siste kamp for J14, men imponerande sesong!

J14, 1. divisjon, Trio - Haugar2 0-2 (0-1).

Kampen om 4. plassen i 1. divisjon var venta bli ein jevn affre. Jevnt blei det forsvidt, men ein 14 r gammal storscorar fr J16 Elite vart i dryaste laget for vre jenter hndtera og jentene mtte til slutt sj seg sltt 0-2 mot laget i bltt fr Haugesund.

Ariana gjorde ein flott innsats mot gode Haugar spissar
Etter det vi oppfatta som skadeproblemer i Haugar2 laget, kom dei berre med 12 jenter til Husnes. Der vi hentar 13-ringar fr J13, kunne dei imidlertid hente ned Kristina Svandal (14) fr Haugar sitt J16 lag i Elitedivisjon Rogaland. Der har ho som 14-ring scora i snitt 2 ml pr. kamp i r (?!). S heilt klart ei hndfull for vrt lag, kan du sei.

Kjekt ha Ida tilbake etter skade!
Stortalentet Svandal avgjorde langt p vei kampen i 2. omgang, d ho p ein overgang viste hgt niv etter ha ftt eit oppspel i beina litt inn p vr halvdel. Ho vender opp, drar av Ariana og deretter Ingeborg i stor fart og sett ballen kontrollert i mlet forbi Malene. Klasse! Utover dette klarte vi p imponerande vis nytralisera ho og ho fekk ikkje til all verden, dominerte ihvertfall ikkje.

Malene kunne ikkje gjera noko med mla og leverte ein god kamp igjen!
Fr dette har vi lagt bak oss ein opningsomgang der vi er litt under det nivet vi kan vera p. Litt nlande i forsvar og klareringar som ikkje er kyniske nok. Ein slik blir fanga opp av Haugar d dei gr opp til 1-0 fr det er gtt 10 minutt. Jentene skal ha ros for gradvis spela seg opp og siste 25 av omgangen er vi vel s gode som Haugar og har og eit par farlige skuddmuligheter ved Emma og Cecilie.

Sophie (13) viste gode takter p kanten igjen
Vi har trua i andre omgang heilt til 2-0 kjem p nevnte overgang. Spelemessig er det nokolunde jevnt og vi er nre p ved eit par anledningar. Men ballen spratt ikkje heilt vr vei i dag, i tillegg til at vi var noko upresise i vrt pasningsspel. Litt for mange pasningar fre spelar som burde vore spelt p fot gjorde at vi fekk unddig mange balltap i gode posisjonar. Men, masse ros for PRVA spele slik vi er enige om!

Leah (12) klarar seg godt p 14-rs nivet
Oppsummert ein fortent seier til Haugar2 p ein dag der vi fler vi hadde litt meir inne. P ein max dag hadde vi tatt poeng her:-)

Jentene sprang direkte fr banen i garderoben for gjera seg klar til Halloween filmen p Husnes Kino. Kampen var slutt 19.43 og dei satt i kinosetet 20.00!

D er seriespelet over for i r. Jentene har virkelig satt seg i respekt p Haugalandet og har gjort ein formidabel innsats i 1. divisjon bde i vr og i haust. Vi trenarane er megaimponert over framgangen dke har hatt siste 18 mnadane og korleis dke har takla nivet i 1. divisjon. Takk for ei flott reise jenter!

Vi tar fri i morgen og satser deretter p trening som normalt minimum ut november mnad.

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea, June Marie, Ida Helen, Leah, Astrid, Julie, Emma, Sophie.

Kristine, Bjrn og Per Einar:-)

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2
Les meir [13.11.2018]