Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1

Nok eit knepent tap for J14 mot sterke Haugar1

J14, 1. div Rogaland, Haugar1 - Trio 2-1 (0-0).

Eit noko redusert Trio lag var laurdag ein snartur til Haugesund for rets siste mte med Haugar1. Det gode Haugar laget vart nok ein gong for sterke for tapre Trio jenter som sto p, la ned ein stor innsats heile gjengen og leverte ein god kamp.

13-ringen Annie viste fine takter p venstrekanten mot Haugar1
Vi mangla Emma, Aurora og Ida H av 14-ringane i dag, samt Leah av dei som vanligvis er med. Heldigvis har vi flinke jenter p J13 som stiller opp og hjelper oss. I dag var Sophie, Jenny og Annie med til Haugesund. Alle fekk prva seg i over ein omgang og gjorde ein flott innsats.

Jenny (13) spelte meget bra p hgrebacken
Vi gjekk til verket med respekt og la oss lavt for unng gje vekk undig rom til ballsikre Haugar jenter. Etter at dei fekk spela litt for lett gjennom midtbaneleddet vrt i starten, fekk vi justert oss inn og fekk etter kvart bra struktur og kontroll defensivt. D kom og gode brudd og vi er nre p ved et par anledningar. Julie kjem seg fri ein gong og blir tatt. Frisparket fr Cecilie er Julie sjlv nre p setta i nettet. Mllaust ved halvtid etter ein sjansefattig omgang der Haugar hadde ballen mest.

God kamp i mlet av Malene nok ein gong

Ingeborg rydda opp i stor stil i midtforsvaret
Andre omgang blgar litt meir enn frste, sjlv om vi fortsatt kjrer lavt press. Haugar kjem gjennom 2 gonger og gr opp i 2-0 ledelse, fortent nok etter spel og sjanser. Vi m d risikera litt meir og flyttar laget hgare. Vi stressar d haugar jentene ved fleire tilfelle og vinn ogs eit par cornerar. Ein av desse nikkar Julie kontant i ml etter god 'serve' fra Cecilie. Vi er nre p eit par ganger til etter ha gtt over til 2 spissar, men det ebbar ut med ein fortent heimeseier til Haugar1.

Ein kamp der Trio jentene kan vera stolte over egen prestasjon. Den var forsvidt s bra at det blei bde Trio-rop p banen fr heimreise og snopestopp p Kvala, slik det br vera p ein bytur ein lrdag:-).

Best p Trio laget i dag syns vi var kaptein Ingeborg og keeper Malene.

Det gjenstr d ein tur til kra (f.k. fredag) og siste kamp heime mot Haugar2 fr sesongen er over for i r.

Laget i dag:
Malene, June, Ingeborg, Ariana, Linnea, Sophie, Cecilie, June Marie, Synna, Astrid, Julie, Jenny, Annie.

Kristine, Bjrn og Per Einar:-)

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2
Les meir [13.11.2018]