Kjekk internkamp

G12: Trio Husnes raud-Trio Husnes kvit 6-4. Lillegutane fr Husnes er blitt s mange at vi har auka til to lag i serien i haust. Det betyr ein internkamp, og i 9arfotball er vi d litt knapt med folk. Men det gjer ingenting, d vi kunne lne med 5 staute karar fr Sunde/Valen sitt lag. Dermed var vi nett passe. Vi var godt ngde med laginndelinga ogs, for det var ein rett s jamn kamp.

Kvitt lag hadde fokus p igangsetting bakfra, vise seg i oppspel, f til veggspel og vende spelet nr vi spelte inn i midten. Vi fekk til mykje av det, men sleit med at vi altfor ofte glymde vende spelet ut mot ein alltid ledig venstreving. Vr planlagte keeper og midtstoppar meldte forfall kort fr kamp, men litt rokering p laga, s hadde vi ein solid gjeng likevel.

Vi starta ogs best, og fem minutt ut i kampen sette Tristan inn 0-1, etter ei strlande pasning fr Vegar. Utover i omgangen jamna det seg ut og kampen sto og vippa med to knallande gode keeprar i kvar sin ende. Elias er vr tredjekeeper til vanleg og mest vant med spele spiss, men du verda for nokon redningar han varta opp med. Men d raudt sette inn litt meir raske folk i front, kunne han lite gjere dei gongane motstandarane kom leine mot han. Frst utlikna Noah, d Mohammed serverte, og s 1-1 ved kjappe Sander, som var ndelaus leine mot keeper.

Trass i nokre feite sjansar mot slutten, vart det 2-1 til pause. At det ikkje vart ml d Mohammed Z smelte ballen i stolpen, Vegar sin retur vart redda p strek og Abdi si heading fr 2 meter p den pflgjande corneren, var smtt utruleg.

Men rett etter pause lukkast det, d Mohammed Z avslutta eit flott angrep. Men Raudt brukte ikkje lange tida p g i fring igjen. Noah frst og s ein corner rett i ml fr Mikal. Vegar var ikkje med p at dette skulle vera avgjort, s han tok eigenhendig att forspranget med to flotte scoringar midt i omgangen. Dermed 4-4 og like langt.

Det sg ut som at det skulle ende med eit kledeleg uavgjortresultat, men tre minutt fr full tid heada Mohammed A raudt i ny fring. Og heilt p tampen punkterte Yasan med si frste scoring i Triodrakt. Kjekt for banens minstemann.

Velvel, sesongen er slett ikkje over. P mndag er det tff bortetur til Rosendal, og s er det heimekamp mot sterke Odda p torsdag.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G12: Trio Husnes raud-Trio Husnes kvit 6-4 (2-1)
0-1 (5 min) Tristan
1-1 (21 min) Noah
2-1 (23 min) Sander
2-2 (32 min) Mohammed Z
3-2 (36 min) Noah
4-2 (39 mi) Mikal
4-3 (45 min) Vegar
4-4 (51 min) Vegar
5-4 (57 min) Mohammed A
6-4 (59 min) Yasan

Dommar: Ein smskadd, men solid Torstein Olderkjr

Trio raud:
Gunnar, Emil S, Andre, Sander, Emil G, William, Noah, Mikal, Yasan, Mohammed A, samt ein skada Jonas som supporter og damesjarmr.

Trio kvit:
Elias, Edvard, Andri, Hkon, Brage K, Brage RH, Abdisalan, Vegar, Tristan, Michael, Mohammed Z.

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2
Les meir [13.11.2018]