Knepent heimetap for J14 mot Kopervik

God kamp av J14 mot Kopervik, men knepent 2-3 tap til slutt

J14, 1. div Rogaland; Trio - Kopervik 2-3 (2-1).

J14 tok onsdag kveld imot Kopervik til dyst p Kvednabekkjen. Ein jevn kamp som vi lenge frte kunne bikka begge veier, men til slutt vart det bortelaget som fekk det avgjerande mlet og dei 3 poenga med seg til Karmy.

rsbeste av Cecilie p hgrekanten
Fokus fr kamp var innsats og trre spele ball langs bakken. Jentene var verkeleg p fr start av i dag og ga ikkje Kopervik fred til skapa noke som helst. Frste 20 minutta er hgt niv fr vr side og vi gr ogs opp i 1-0 i denne perioden. Synna gjer ein av mange gode gjenvinningar fr Trio jentene p Kopervik sin halvdel og skjer like godt rett gjennom eit noko flatt Kopervik forsvar. Hardt pressa fr ho avslutta og ballen gr til sides for mlvakt til fortent ledelse til heimelaget.

June Marie storspelte fr pause
Kopervik fr ein heldig utligning d eit innlegg fr venstre sida sklir av foten og i staden blir ein sleiv mot nrmaste stolpe der den lurer seg inn. Like fr pause gr vi opp i 2-1 etter ny gjenvinning av Synna som spelar Julie. Ho ser at keeper str langt ute og lftar ballen vakkert over ho og i nettet. Meget bra prestasjon!

Synna var p hugget etter Spania ferien og hadde ett ml og ein assist i dag
Masse skryt til jentene i pausen. Vi prvte heile tida spele og lykkast ogs i stor grad med dette. Dei hadde jobba svrt hardt frste 35 og vi frykta litt at vi skulle g tomme utover kampen. Det skulle visa seg vera berettiga.

13-ringen Sophie har vore eit friskt pust p J14-kampar i r

12-ringen Leah har tatt store steg i r og klarte seg godt mot tffe Kopervik jenter
I andre omgang dett intensiteten noko i det defensive arbeidet og d er plutselig Kopervik gode med ball og er nok best i andre. Likevel nok eit ml av det heldige slaget p 2-2, d eit tilnrma 'vdeskudd' sjlvsagt dett inn akkurat under tverrliggar, einaste plassen det kunne g forbi ei god Malene i mlet vrt.

Det str og vippar p 2-2. Avgjeringa kjem p corner FOR oss. Vi er nr p scora sjlve, men Kopervik fr til slutt kontroll og utfrer ein perfekt kontring der dei til slutt sett ballen kontrollert og utagbart til sides for Malene. Sjlvsagt surt, men slik er det p dette nivet. Ikkje ufortent at Kopervik vinn, men hadde kanskje vore mest rettferdig med poengdeling.

Alt i alt ein god kamp av jentene etter haustferien, dessverre ingen betaling i form av poeng i dag:-).

Kristian Steinsvik fr Rosendal dmte oss for andre gong i r og var igjen svrt god:-).

Laget i dag:
Malene, June, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea, June Marie, Julie, Emma, Leah, Ida Helen, Sophie.

Neste kamp d er Haugar 1 i Haugesund p laurdag. D er vi noko reduserte sjlve, men fr god hjelp av J13 til komma gjennom kampen.

Kristine, Bjrn og Per Einar

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2