rsbeste mot Haugar

G19: Trio2-Haugar 7-1. Vi venta tff motstand d oppstillinga til Haugar2 var om lag identisk med laget fr sist kamp til Haugar1, men det viser seg at kveldens motstandar har s liten stall i haust at dei brukar same spelarane p begge lag. Vi vart uansett ei munnfull for mykje for haugesundarane d vi leverte ein framifr kamp. rsbeste og meget solid!

Sjlv hadde vi med alle fire vi stundom lner med fr G19, s vi var 15 kampklare mann i garderoben, sjlv om vi sparte ein framleis smsjuk Espen. Sjoen melder no at han har begynt ta tran og er klar til dyst mot Stegaberg p fredag.

Herleg vilje i 1-0-mlet til Sander.
Vi fekk tidleg nokre sjansar p daudballar ved Vebjrn og Rasmus, som hadde kvar si gode avslutning. Men det gjekk til midt i omgangen fr vi fekk uttelling. Underteikna har snakka mykje om at vilje og guts i duellar avgjer mykje i kampane p juniorniv, og det var frste mlet ein god demonstrasjon p. Rasmus vinn frst eit oppspel, og spissmakker Sander D gr etter andreball og vinn den duellen. Og han gjev seg ikkje med det, men gjev 100 % og kjem fr keeper p neste ogs. Der vil Sander rett og slett meir enn bortekeeperen, og det blir han lna med scoring for, herleg!

Knallkamp av Mathias!
Ikkje berre var Sander p hugget i dag, men det var i hgste grad ogs venstrekant Mathias, som nok spelte sin beste kamp nokon gong. Fleire herlege bidrag fr vr raske og lpssterke mini, som nyttar eit kvart hve til bemerke at det blir for mykje springing p ein stakkars ving i 3-5-2-formasjon. Han var nr scoring d han gjekk av to mann og sendte ein susar like utanfor motsett kryss.

Stor kamp av Ruben. Arkivfoto i Halsnydrakt :)
Ingen av desse karane fr bestemannspokalen i dag, dog. For den gr utvilsamt til ein forrykande aggresiv og iherdig Ruben. Av alle dei mange metrane han spring i ein kamp, er sikkert over 90 % av dei i maxfart. I dag var det rett og slett urd byte han ut, og eit helsike for motstandaren spele mot. Frste mlet hans var ein susar p frispark fr 20 meter, der Sander D bidrog litt med lage sprekkar i muren. Det andre var ei perleheading fr 16-meteren rett i vinkelen, etter eit flott innlegg fr Ole Martin. Praktfullt! Dermed sto det 3-0 midtvegs.

Fantomscoring av Tarmo.
Men Haugar har mange gode spelarar og hadde bretta ermene godt opp i pausen. Dei gjekk hardt ut i starten p andre omgang og fekk ogs tenning av ei tidleg redusering. Frste kvarteret fekk vi kyrd oss. Men d vi fekk 4-1, gjekk lufta ut av Haugarballongen. Og for eit ml det var. Tarmo er ikkje noko stor mlscorar, men ein scorar av store ml! P heil volley fr vel 20 meter, klistra i hjrnet bak ein forfjamsa keeper. Truleg var Tarmo noko forfjamsa sjlv ogs. S godt har han ikkje truffe sidan sin frste fotballkamp, d han som 12-ring banka eit frispark i vinkelen fr 20 meter.

Aref varta opp med fleire klasseredningar.
Derifra og ut var det ingen tvil. Vi leverer ein veldig solid kamp, og fr til mykje bra kombinasjonar. Ruben noterer sitt uekte hat trick ved vinne att ballen fr forsvaret, runde keeper og mot tomt ml banke den knallhardt tverrliggjar og inn. Pure class, det var rett fr vi mtte fram med brannslokningsapparat s han ikkje tok fyr.

Sidan la Benny elegant p til 6-1 med utsida, etter at Yaser vart spelt fri p hgre og serverte framom ml. Og mot slutten fekk driblefant Daniel rulle ballen stang inn og fastsette sluttresultatet til heile 7-1. Oppsiktsvekkjande sterkt av alle mann i dag, og som sagt rsbeste.

D ventar bortekamp mot tabelljumbo Stegaberg p fredag. Ingen grunn til ta lett p den, det er itjn som kjem t seg sjl.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-Haugar 7-1 (3-0)
1-0 (22 minutt) Sander Dolonen Brkken
2-0 (29 minutt) Ruben Saug
3-0 (41 minutt) Ruben Saug
3-1 (51 minutt)
4-1 (60 minutt) Tarmo Tars
5-1 (67 minutt) Ruben Saug
6-1 (71 minutt) Benjamin Skarveland
7-1 (77 minutt) Daniel Srtveit

Dommar: ge Eide, Leirvik BK
Gult kort: Yaserullah Tarakhel og Vebjrn Rssland.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Edvin Vgen Bjrgvik, Sander Eik Vevik, Vebjrn Rssland, Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim, Tarmo Tars, Ruben Saug, Mathias Gjelseng, Rasmus Eik Sjo, Sander Dolonen Brkken, Yaserullah Tarakhel, Daniel Srtveit, Benjamin Skarveland, Simen Hellevik Lie.

- Trenar Are Ulseth

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2