Ei flott veke for J13

Som perler p ei snor...

Flott veke med semifinale i Regy cup og Seier over Rosendal

Regy cup

Godt med mat mellom slaga

J13 jentene deltok sist helg p Regy cup. Det vart semifinale med tap for eit toppa Stord lag. Etter 2 solide sigrar mot Os og Fitjar i innleiande vart det pulje finale mot Haugar. Sjlv om me var fult p hgde med Haugar vart det 4-1 tap. Me skulle blant anna hatt eit soleklart straffespark men istaden kontrer Haugar og scorer.

S det vart 2 plass i gruppa og kvart finale p sndag mot Solid. Litt spent p kva vi orka p sndag sidan vi kun hadde 11 spelarar me oss og keeperen vr nettopp tilbake etter knekt bein i handa. Det var meininga at vi ikkje skulle ta noko sjanse med handa s ho skulle berre spela ute, men etter ein overtrakk p lrdag ville ho prva st i ml og det gjekk heldigvis bra. Kvart finale mot Solid og for ein sjelden gang begynner vi best og leder 2-0. Solid kjem litt sterkare etterkvart og reduserer til 2- 1 slik at det vert veldig spennande p slutten. Men vi rir det av og gr dermed til semifinale mot eit toppa Stord lag. Sidan Stord vant si pulje fekk dei g rett til semifinale kl 12.40. Pga sterk forsinkelse av vr kamp p grunn av ein alvorleg skade i kampen fr oss. Fekk vi ikkje tid til returnere til skulen s det vart litt lenge vente sjlv om det var inne i Haugar hallen. At det var det som gjorde at vi var veldig lite konsentrete nr kampen begynte er vanskelig sei men i tillegg til mange kamper p lrdag i beina s hadde det nok litt sei. Og mot eit beveglig og teknisk godt Stord lag som scora 3 ml p oss fr vi var begynt. Enda vr reise i semifinalen. Hadde vi vore opp mot vrt beste kunne vi gitt Stord kamp trur eg men at dei pr no er noko kvassare enn oss. Men for ein utvikling me har hatt dette siste ret. Fr i fjor nr vi sleit i det heile med vinna ein og anna kamp i sesongen. Er vi no kanskje det nest beste laga i Sunnhordland og Hardanger. Vi har ftt Cecilie meir fast med oss. Det forklarer ein del men at guppa har utvikla seg veldig er det liten tvil om. Mange av jentene er med p veldig mange andre fritidsysler s det er veldig utfordrande f pressa inn treningar. Ellinor satser hardt p svmming slik at ho er lite med oss. Det er synd for oss for ho e ein veldig habil fotball spelar og. Skal me hevda oss endo hgare s m me nok trena noko meir og meir fokus p treningane.

Rosendal Trio 1-2 (0-1)

Rosendal var det svakaste laget i vr sesongen, men i haust har dei virkelig for sving p sakene. Dei har blitt ein voldsomt engasjert lag og som jobber knall hardt og veldig tffe i duellane. Dei har blant anna sltt oss 2 ganger i haust og leder serien i haust med 3 poeng meir enn oss. Sjlv om me snakka om dette ta duellane og ikkje la oss irritere av at dei til tider bruker litt i overkant mykje armer. Opna me som vanleg veldig avvantande og svakt. Ein ganske sterk mot vind fekk Rosendal eit lite overtak. Men vi vakna etterkvart og kom oss til nokre sjangser. Og me fekk 1-0 etter ein flott scoring av Cecilie. P slutten av 1 omgang mtte Ellen Marie ta ein pause og nr Cecilie fekk eit spark i munnen s mtte me skifta heile hgre sida fr pause. Men me rei det av til pause. Etter pause var Cecilie klar att og vi hadde egentlig bra kontroll. Dessverre s fekk Rosendal eit ml p ein litt uheldig situasjon. Vr elles veldig gode keeper Wiktoria gjorde ein liten feilberekning og trudde lang skuddet gjekk utanfor, men det sneik seg inn ved lengste stolpe. Me rulla opp nokre veldig gode angrep p slutten d vi klarer kombinera mellom indre lparane og spiss men var litt uheldig i den avgjerande situasjonen. Men fem minutt fr slutt sitter den. Cecilie ruller flott opp p vr hgre side og slr inn i feltet og der er Sophie p rett plass og setter inn 2-1 til oss. Det vart og slutt resultatet og ein veldig forngd gjeng reiste heim att med 3 poeng og a poeng med Rosendal i haust. Me har 2 heimekamper igjen(Harding og Odda). Rosendal har desse 2 laga borte. Kvifor det er ny serie i haust veit eg ikkje for det er dei samme (f) laga som i vr. Me vant vrsesongen og fekk 9 poeng meir enn Rosendal. Visst dette sles samman er vi allerede avdelingsvinner. Me gleder oss til forsettelsen.

Med helsing

Karen Kloster og Kjell M Eide