Meir enn vi fortente

Heldig siger til kokosmacronane.

G12: Trio Valen-Trio Husnes 2-3. Alltid kjekt med lokaloppgjer og behageleg med s kort reise til bortekamp som ein svipptur i trivelege Valeparken. Heimatt fekk vi med oss meir enn vi fortente, for srleg i andre omgang fekk vi kyrd oss skikkeleg, utan at heimelaget fekk utteljing. Vr prestasjon var heller drleg.

Underteikna er ikkje srskildt oppteken av ml og resultat, og sjlv om gutane meinte at det var storstilte greier med bortesiger mot Valen, s klarte vi til slutt bli enige om at vi kan betre enn det vi leverte i dag.

Geir ystein lova spandere pizza p laget viss vi klarte halde nullen i dag og gutane tok ansvar for konomien til trenaren ved sleppe inn ml allereie i opningsminuttet. Veldig passivt fr alle. Utanom Tristan da, som sendte Valen i fring, 1-0.

S klarte vi f eit visst overtak i kampen, men utan at vi viste fram det vi kan. Innsatsen var god og vi kom til nokre sjansar. Mohammed A i stolpen, Elias leine mot keeper og Mikal med ein corner i tverrliggaren. Valen p si side fekk eit ml anullert for hands. Men det var frst mot slutte av omgangen vi fekk utteljing. Abdi sette inn 1-1 p ein retur, men det var Mikal sitt ml. Han vann ballen hgt i banen, drog seg fri og skaut s godt at keeper mtte gje retur.

Og rett fr pause gjekk vi opp i 1-2 d Mohammed A dribla 3 mann og skaut fr midtbanen. Jauda, fin enkeltprestasjon, men det er ikkje slik vi nskjer spele fotball. Mange drlege valg i forkant av scoringa og ikkje noko det er verdt gje skryt for.

Andre omgang starta med kampens flottaste angrep. Oppspel til Vegar p topp, flott mottak og pasning ut p vingen til Mohammed A. Nydeleg innlegg og Mikal p heil volley p bakerste stolpe. Nydeleg, men like utanfor. Mikal og Vegar var blant vre beste i dag. Kjekt med ein s tlmodig venstreving som Mikal, som trufast held breidden, sjlv om han blir brukt altfor lite i spelet.

Resten av omgang vart ikkje mykje skrive heim om. Valen kjempa godt og pressa oss bakover. Vi gjorde mykje bra defensivt arbeid med blokkere og hindre avslutningar, men spelemessig var det ganske drleg. Vi kan mykje betre enn det, men heldt likevel tett, mest grunna gode redningar av Gunnar og klassespel av banens suverent bestemann, vr midtstoppar Andre.

Mot slutten var det i staden vi som scora. Brage sette inn ballen etter corner, og d hjalp det ikkje p resultatet at Valen sin Emil reduserte minuttet fr slutt. Vre gutar kunne juble for ein heldig siger. Her m det trenast, om vi skal kunne yppe mot Odda og Rosendal etter haustferien.

Kampfakta fr Valeparken

G12: Trio Valen-Trio Husnes 2-3 (1-2)
1-0 (1 minutt) Tristan
1-1 (24 minutt) Abdisalan
1-2 (29 minutt) Mohammed A.
1-3 (57 minutt) Brage K.
2-3 (59 minutt) Emil S.

Dommar: Hallvar Saghaug - stdig som alltid

Trio Husnes sitt lag:
Gunnar Eikemo Steine, Michael Lland, Andre Nordy, Edvard Andre Nessestrand Ingvaldsen, Brage Kvandal, Noah Smith, Mohammed Aljajan, Mohammed Zekeriye, Elias Ulbi, Vegar Seljelid Joleik, Emil Gjuvsland, Jonas Hjelmeland, Mikal Rssland, Abdisalan Zekeriye.

- Assistenttrenar Are Ulseth

rsmelding Trio J14 sesongen 2018