Noko naivt fr pause

G19: Nord-Trio2 5-1. Ein relativt jamn kamp i spel, men fr pause var vi litt utaktiske og gav vekk ballen ofte med upresise ballar inn sentralt. Det vart vi straffa hardt for mot eit effektivt heimelag.

Nord er eit fysisk sterkt lag med mange gode spelarar, men vi serverte dei undvendig mange overgangar og let oss sjlve bli teke i ubalanse. Det var neppe saknet av kaptein Sjo som gjorde det, men heller at vi spelte mange upresise ballar inn sentralt. Nord utnytta dette og gav oss fire i fleisen i frste omgang. Vi klarte justere litt etter halvtimen og fekk meir tak p det definsive. Framover hadde Benjamin, Sander og Ruben vre beste sjansar.

4-0 midtvegs var i overkant, men pausepraten gjekk p sikre at vi korrigerte dette. Og det fungerte mykje betre etter kvilen. Betre kontroll defensivt og frre sjansar i mot. Rett nok eit baklengs p ein tabbe, men elles bra.

Framover skapte vi ein del moglegheiter, men ikkje veldig mange store sjansar. Sander reduserte etter pasning fr Edvin, d han gjekk av ein mann og var kald mot keeper, tunnel sjlvsagt. Sidan hadde Mathias eit par sjansar, og traff i allefall i mlet attmed det vi spelte med. Samson hadde eit frispark rett utanfor og Daniel eit skot som streifa vinkelen. Alt i alt ein grei andreomgang, som endte uavgjort. Men det hjelper ikkje nr vi gir vekk sigeren fr pause.

Ny moglegheit om to veker. D kjem Haugar p besk.

Kampfakta fr Nord nye kunstgress

G19: Nord-Trio 5-1 (4-0)
1-0 (13 min)
2-0 (21 min)
3-0 (24 min)
4-0 (39 min)
5-0 (61 min)
5-1 (65 min) Sander Dolonen Brkken

Gult kort: Aref Hosseinizada

Trio sitt lag
Aref Hosseinizada - Simen Hellevik Lie (Mathias fr 60), Tarmo Tars, Edvin Vgen Bjrgvik - Sander Dolonen Brkken, Ole Martin Byrknes, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit (Mohammad Barakzai fr 30 min), Mathias Gjelseng (Yaserullah Tarakhel fr 30 min) - Benjamin Skarveland, Ruben Saug (Daniel fr 60).

-Trenar Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1