J14 sikra poeng mot Haugar2 etter god forsvarskamp

J14, 1. div. Rogaland: Haugar 2 - Trio 0-0.

I kjlvatnet av den tradisjonelle Regy Cup i Haugesund, var J14 ein snartur samme stad sndag ettermiddag for den utsette kampen mot Haugar 2. 3 av jentene hadde Regy Cup i kroppen med 5 kampar i kroppen p 2 dagar. Ein sjansefattig kamp mellom 2 godt organiserte lag enda til slutt mllaus.

Flott kamp i midtforsvaret av Ariana
Ida Helen oppteken med svmmestevne i helga, ellers alle disponible.

Meget bra spel p venstreback av Aurora
Vi tapte tilsvarande oppgjer i vr med 1-4 og motstandar framsto den gong som ganske direkte med ein del lange oppspel bakfra. Basert p dette valgte vi denne gong eit veldig lavt press fr start. P den mten hindre dei rom og samtidig pne opp bakrom for oss sjlve. Defensivt fungerte dette glimrande i frste omgang. Haugar skapte ikkje ein einaste mlsjanse p 35 minutt. Ei vken og god Malene bakerst var med og bidra til det. Vi evna heller ikkje skape stort mot eit Haugar lag som virka godt forberedt p vr hurtighet p topp og dei pakka Julie godt inn.

June rydda glimrande unna p hgresida i forsvaret

Kaptein Ingeborg styrte troppane p sedvanlig godt vis
Cecilie tar andre omgang i ml, utslitt som ho var etter mykje fotball i helga:-). Malene tar plass p hgrekanten og med det end meir fart framover.

Andre omgang fortsetter i samme sporet, men der det veksla litt meir i frste omgang, er Haugar meir p vr halvdel i andre. Dei skapar og 2 store sjansar, eit gjennomspel med avslutning som Cecilie flott slr til corner. S like fr slutt ein heading i tverrligger etter corner. Vi evnar ikkje skapa det store framover sjlve i dag, det blir ein del nesten. For det frste er det god motstand som er vanskelig spele ut. Utover dette har vi litt lite energi til overs nr vi vinn ball og blir litt for upresise i siste pasning p gode overgangar. S Haugar var nrmast, men heller ikkje ufortent med poengdeling med s f sjansar begge veiar.

Heile laget jobba godt defensivt, med dei i forsvaret som dei beste i dag.

Laget i dag:
Malene, June, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea June Marie, Julie, Emma, Leah, Annie.

I haustens 6 frste oppgjer har vi spelt jevnt med alle dei 5 andre laga og sikra oss 6 poeng. Det er ytterlegare framgong fr i vr og det held til forelpig 4. plass i den tffe 1. divisjons pulja. Imponerande jenter!

Det er no ein utvida haustferie p 2,5 veker, med neste kamp heime mot Kopervik 17/10.

Kristine, Bjrn & Per Einar

rsmelding Trio J14 sesongen 2018