J14 vann lokalderbyet mot Bremnes

Jubel og glede hos J14 etter seier mot Bremnes onsdag kveld

J14, 1. div Rogaland, Trio - Bremnes 4-2 (3-0).

J14 mobiliserte p ein flott mte onsdag kveld mot Bremnes. Mykje skader og sjukdom i laget for tida, men dei leverte ein godt gjennomfrt match mot Bremnes og vann til slutt fortent 4-2, etter 3-0 til pause. Dermed frste 3-poengaren i 1. divisjon i haust og eit godt grep om 5. plassen i den tffe serien.

Julie tilbake fr skade med teipa ankel og 2 flotte ml
Skader i anklar og kner, samt influensa, har vore mykje av i J14 for tida. Alle var likevel med mot Bremnes og 'skulle prva seg'. Viljen til spel er stor, s ogs teip forbruket til denne kampen:-).

Imponerande kamp av Synna p midtbanen og flott ml ogs av Sunde jenta
Vi valgte denne gong st 'ultrahgt' fr start av og det betalte seg tidlig. Etter bare 3-4 spelte minutt pressar Julie fram ein feilpasning og keeper er ute av buret. Ballen gr til Synna som skyt p direkten p klar oppfordring fr sidelinja. Ballen dett ned i lengste hjrnet og drmmestart for heimelaget. Vi fortsett st hgt og vinn andreballar og skapar sjanser. Julie, med godt oppteipa ankel, gjer ein flott enkeltprestasjon d ho skjrer gjennom p venstresida og forbi 2-3 spelarar. leine med keeper avsluttar ho rolig med venstre og ballen trillar under keeper og i ml. Flott ml! Ikkje lenge etter kjem Julie fri p hgre og velger klemma til fr ca 18 meter. Knalltreff og kontant i nota til 3-0 til eit svrt effektivt Trio lag. Vi slepp Bremnes til meir sjansar enn vi normalt gjer, men dei er ikkje s effektive som oss i dag. Ein relativt jevn omgang gir ein klar 3-0 ledelse til Trio jentene etter god uttelling p sjansane.

Venstrefot Ida Helen scora sitt frste serieml i kveld, med hgre!
I pausen blir vi enig om legge oss lavt og komprimere meir. Bremnes fekk for mykje rom p midten i frste omgang og det mtte vi prve unng.

Flott kamp av Aurora i forsvaret
Vi har rimelig bra kontroll og bedre struktur i midtbaneleddet i starten av andre. Vi aukar til 4-0 etter eit flott angrep p hgresida der Cecilie blir spelt heilt fri og avsluttar med eit godt og hardt skudd i lengste stolpe. Returen er Ida Helen frst p og ho scorar sitt frste serieml - og det med feil fot! Vi blir fryktelig slitne siste 10-15 minutta. Vi er og litt offensive i midtbaneleddet og fr noken undige kontringar p oss, i ein fase der vi skal kontre p Bremnes. Lysta p fleire ml var stor! Bremnes fr redusert 2 gonger, men seieren var aldri trua og jentene kunne synga og feira sin frste seier i haust.

Synna og Julie var 'hrfrere' for jentene i dag, enorm jobb p midtbanen av Synna og Julie skarp p topp etter skadefravret. Ellers imponerte Sophie Mehri (J13) igjen i sitt innhopp p kant og spiss.

Laget i dag:
Malene, June, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea June Marie, Ida Helen, Julie, Emma, Leah, Sophie.

Dommar Termo Tars fr Trio var lite synlig - alts veldig flink!

Neste utfordring no er den utsette kampen mot Haugar 2. Den gr i Haugesund p sndag. D hpar vi fleire har rista av seg bde skader og sjukdom. Deretter er det haustferie!

Kristine, ystein og Per Einar.

rsmelding Trio J14 sesongen 2018
Les meir [09.12.2018]