Poengdeling i mlorgie

G19: Trio2-Stord2 4-4. Ein sur mte miste sigeren p, nr utlikninga kjem fr 30 meter med siste spark p ballen, men totalt sett var sikkert uavgjort greitt i ein middels kamp fr vr side. Mykje g p i pasningspresisjonen i dag.

Med ein som ikkje hadde ftt med seg at det var kamp i det heile og ein annan som kom dassande inn i garderoben kvarteret for seint med ein pizza i nevane, s kan det hende vi kunne hatt ein betre inngang til kampen...

Ruben var banens beste.
Likevel tok vi fringa fr start og det tok berre tre minutt fr frste mlet kom. Ruben sette i gong ein overgang, ut til Mohammad p venstresida som la inn. Der venta ikkje akkurat luftas baron, men derimot Daniel, som nikka elegant 1-0 i nota. 20 minutt ut i omgangen fekk vi ogs 2-0. Banens suverent bestemann, Ruben vann att ballen hgt i banen og vi var brtt 2 mot 1. Ruben forserte og skaut sjlv, knallhardt i hjrnet.

Utover i omgangen kom Stord meir med og festa eit visst grep. Eit fantastisk angrep endte med praktfull heil volley i tverrliggjar og ned. Om lag som ein generell seksuell debut: Usikkert om den var inne, men den br telle uansett. Dommaren var ikkje enig.

Ruben og Tarmo fekk ein stor sjanse to mot ein, og Daniel hadde eit frispark i tverrliggjaren, medan Stord hadde ei heading p utsida av stolpen. Men 2-1 til pause etter ein god start, der Stord fekk initiativet i siste halvdel. Det mtte vi snu p, og det klarte vi bra, sjlv om vi fekk ein drleg start p andre omgang. Vi har snakka ein del om undvendige stttepasningar. Nr vi er pressa, brukar vi sttte, men det er dumt spele oss lge utan grunn. Og litt for ofte setter vi keeper i ein vanskeleg situasjon, slik kom 2-2 tidleg i omgangen.

S hevar vi oss og har eit visst overtak. To gode sjansar for Ruben, ved eine hvet skulle han nok lagt ut i feltet. Og Tarmo skaut over som avslutning p eit veldig godt angrep. Til slutt fekk vi 3-2, d Mathias spelte gjennom Sander, som var kontant og rask i avslutninga. Men Stord svara ei stund etter, d vi var passive p ein corner.

Likevel sg det ut som vi skulle klare vinne. Mathias hadde ein frekkas fr skrtt hald d keeper var p brtur, nesten. Og Sander kom leine gjennom og vart akkurat nok hindra i skotaugneblinken. Men Ruben skulle ha ml. Han kom fri etter ei klarering bakfra og var ndelaus. 4-3.

Mathias kunne ogs punktert kampen d Tarmo sendte han fri p hgrevingen, men skotet klarte keeper sl til corner. Og i staden utlikna Stord med kampens siste spark p ballen, ein susar fr 30 meter. Bitter mte miste sigeren p, men uavgjort var nok alt i alt greit. Ein ikkje spesielt bra kamp av oss, tidvis upresist og for mykje opp i lufta, sjlv om innsatsen var upklageleg.

Kampfakta fr Kvednabekkjen

G19: Trio2-Stord2 4-4 (2-1)
1-0 (3 minutt) Daniel Srtveit
2-0 (18 minutt) Ruben Saug
2-1 (29 minutt)
2-2 (49 minutt)
3-2 (66 minutt) Sander Dolonen Brkken
3-3 (74 minutt)
4-3 (79 minutt) Ruben Saug
4-4 (91 minutt)

Dommar: Svein Arild Kjrland, Trott
Gult kort: Samson Nyrud Uppheim.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Simen Hellevik Lie (Mohammad fr 80 min), Edvin Vgen Bjrgvik, Vebjrn Rssland, Mohammad Barakzai (Mathias Gjelseng fr 30 min), Espen Aakre Sjo (Sander fr 40 min), Samson Nyrud Uppheim, Ole Martin Byrknes, Ruben Saug, Sander Dolonen Brkken (Tarmo Tars fr 30 min).

- Trenar Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1