Ikkje vore med p verre

G19: Solid-Trio2 5-2. Etter snart to tir som fotballtrenar, har underteikna vore med p litt av kvart av ver, men kveldens kamp i ausregn og storm i Sagvgen tok kaka. Det var kort oppsummert ikkje forhold for fotball i det heile og det som kunne vore ein god kamp mellom to gode lag, vart heilt ydelagt. 12 minutt fr full tid fann dommar og trenarar ut at no var det alldeles for gale, s kampen vart blst av fr tida.

Teikna var vel der allereie fr kamp. J14 hadde utsett sin kamp, vermeldingane lovte orkan i kasta og p veg over til Stord mtte ferga g til Valevg, d det ikkje var rd legge til p Skjersholmane. Dermed vart vi ogs litt forsinka.

Solid er blant dei beste laga i serien, og sikkert dei med hgast offensivt toppniv. Men vi var budd p gjere ein god innsats etter ein solid kamp p Sveio sist. Vi gjekk ogs rett i strupen p Solid og allereie 31 sekund ut i kampen hadde vi ftt ballen i nota. Eit flott angrep, som endte med at kaptein Espen stupte framom keeper og stanga inn Daniel sitt gode innlegg. Herleg!

Men, det var vi som hadde kraftig motvind i mot i frste omgang. Dermed vart det tungt spele seg ut bakfra og Solid klarte etablere eit godt press. Dei hadde ein i stolpen, men spelet var relativt jamnt frste kvarteret og Sander fekk to gode sjansar mot tomt ml etter at keeper var p brtur. Men heimelaget vart redda av vinden ved begge hva.

Utover i kampen vart trykket i mot stadig strre og utlikninga kom midt i omgangen. Vi sleit srleg p cornerar og det var p ein slik 1-1 kom. Solid scora 4 ml til fr pause og to av dei kom ogs etter corner. Vr beste sjanse fekk Daniel, d vr bestemann Ole Martin raida opp langs venstrevingen og la inn. Daniel runda keeper, men kom for skrtt, s skotet rulla langs streken og ut p andre sida.

5-1 til pause, etter ein sti trn i motvinden. Trysta var at no skulle vi ha medvind. Og det vart ein heilt anna kamp. No var det vi som hadde overtaket, dog ikkje like mykje som Solid hadde fr pause. Men sjansane kom p lpande band. Benjamin flikka fri Sander som fyrte av og sendte keeper i full strekk. Og nokre minutt etter reduserte Ole Martin, d han kom gjennom og var kald med venstreslegga. S sendte Rasmus fri Sander, men denne gongen streifa skotet utsida av stolpen. Og Mathias braut hgt i banen og skaut i nettveggen via ein Solid-fot.

Etter kvart klarte Solid demme meir opp, samstundes som vi vart litt utlmodige og skaut fr litt for langt hald. Mange sjansar vart skusla bort p denne mten. Samson hadde ein susar i vinkelen og ut, men fleire ml vart det ikkje. Vinden og regnet vart berre verrre og verre og med 12 minutt att tok det seg enda meir opp. D fann dommaren ut i samrd med trenarane at det var mest forsvarleg blse av kampen. Sjlv om vi kunne hatt ein sluttspurt p lager, var det ingen som sa noko p det.

Dette var kort sagt i gufnaste laget. Hpar p betre forhold nr Stord kjem p besk p mndag. Takk til Ove og Are som var med som sjfrar, og ex-lagkamerat Tristan, som srga for at ferga faktisk gjekk som ho skulle heimatt over fjorden :)

Kampfakta fr Nyster kunstgras

G19: Solid-Trio2 5-2 (5-1)
0-1 (1 min) Espen Aakre Sjo
1-1 (20 min)
2-1 (23 min)
3-1 (26 min)
4-1 (36 min)
5-1 (43 min)
5-2 (51 min) Ole Martin Byrknes

Dommar: Svein Arild Kjrland, Trott
Eitt gult til Solid.

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Edvin Vgen Bjrgvik, Tarmo Tars, Vebjrn Rssland, Mathias Gjelseng, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Ole Martin Byrknes, Rasmus Eik Sjo, Sander Dolonen Brkken, Simen Hellevik Lie, Sander Eik Vevik, Benjamin Skarveland.

- Trenar Are Ulseth

Fortsatt ett hakk for sm for Haugar 1