Svak 1. omgang dela for J14 mot kra

Svak frste omgang dela for Trio jentene i kveld

J14, 1. div Rogaland, Trio - kra 2-4 (0-3).

Eit skadeplaga Trio lag tok onsdag kveld imot formlaget kra til dyst p Kvednabekkjen. rets svakaste omgang av jentene i frste omgang var nok til at kra fullt fortent tok sin tredje strake siger. Beholdninga vr m vera at vi reiser oss og leverer ein brukbar sluttomgang som vi og vinner 2-1.

June Marie er i slag for tida og var vr beste i dag. Scora og det frste mlet.
Dei svrt stabile jentene vre hadde ein kollektiv 'av-dag' i frste omgang i dag. Om det var frvret av Julie og Leah som spelte inn veit vi ikkje, men kollektiv kollaps er vel dekkande. Det meste svikta og det er egentlig bare forbig den omgangen i stillhet og glyma den.

Cecilie prvte i frste og leverte ein god omgang som keeper i andre
Den sleipe ballen skal ta sin del av skylda, men langtfra alt. Vi bommer og sleiver alt for mykje, ingen tr ta ned ball og spele, vi taper dueller, personlige feil, ligg feil p markering, etc, etc. Nr alt dette kjem p ein gong fr ein noken i sekken p dette nivet - og det fekk vi. Fullt fortent 3-0 ledelse til kra til pause.

Linnea hadde 2 store muligheter i dag som kunne gitt 2-3
I pausen prata vi om 2 ting. For det frste at vi faktisk m PRVE SPELE, ikkje SPARKE. Det andre var at vi skulle ha ml om minst klare uavgjort i andre omgang.

Synna la ned stor jobb og skaffa laget ein straffe
Vi fr akkurat den starten vi nsker p andre. Allerede etter 2 minutt trkker June Marie til og vinner ball i feltet. Kjem seg fri og avsluttar kontant i nota til venstre for mlvakt. Vi hpar at dette skal gi ein boost og storoffensiv fra jentene. Dette klarar vi delvis og vi har 2 store sjansar ikkje lenge etter p ddball ved Linnea til redusera ytterligare. Hadde vi ftt 2-3 der kunne dette for endt med poeng.

I staden kjem det eit 'drypp' fr frste omgang med ubesluttsomt forsvarsspel og d blir det 1-4. Synna kjempar like fr slutt skulder-mot-skulder med ei kra jente i feltet. Kjem seg dei ndvendige centimeter fre og blir deretter klipt ned bakfra. Soleklar straffe som Emma sett i ml via keeper. Deretter bles kampens svrt s gode dommar, Kristian Steinsvik fr Rosendal, av kampen. Her har Rosendal ftt fram eit nytt dommartalent, imponerande god dmming og masse skryt fr jentene og oss til Kristian etter kampen. Deg lner vi gjerne igjen:-)

Dermed klarer vi i alle fall mlsettinga vi sette oss i pausen, etter at vi 'ga bort' kampen med prestasjonen i frste. Vi vinn omgangen 2-1 og presterer ein del bedre. Vi viser og at vi med ein meir 'normal' eller middels frste omgang hadde vi fort hatt bde 1 og 3 poeng i denne kampen. Greit ta med seg det og:-).

Sophie Mehri (13) debuterte (?) for J14 i dag og var frisk og uredd. Klarte seg veldig bra, flott jobba Sophie!

Laget i dag:
Malene, June, Astrid, Ingeborg, Ariana, Aurora, Cecilie, Synna, Linnea June Marie, Ida Helen, Emma, Sophie.

Kristine, Bjrn og Per Einar.

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2
Les meir [13.11.2018]