J14 rysta serievinnaren fr i vr

Stor kamp av J14 borte mot Kopervik

J14, 1. Div Rogaland: Kopervik - Trio 2-2 (0-2).

Med fravr av trenarane (jobbreise) og midtstoppar Ariana (sydentur), var det ein spent gjeng som onsdag tok turen til Kopervik for mta laget som vant denne divisjonen i vr. Jentene rysta verkeleg laget fr seben og var sekundar fr ta med alle poenga med heim til Husnes. Igjen mista vi poeng p overtid etter srs god prestasjon.

Meget solid keeperspel av Malene!
Jentene er veldig P fra start og gjer ein fantastisk bra 1. omgang. Forutan eit skudd i tverrliggar tidlig av Kopervik, styrer vre jenter heile omgangen og trykker Kopervik bakover p banen.

Ida Helen med sin beste kamp til dato
Det resulterer i 2 fine ml av Julie, etter assist fr hhv Cecilie (1-0) og Synna (2-0). Trio har fleire sjansar til auka og blir og snytt for ein klar straffe d Julie vert felt bakfra leine gjennom med keeper. Dommaren dmte corner fr ein drlig posisjon i midtsirkelen. Her kunne det veldig fort sttt 3-0, men det str seg 2-0 til pause.

Astrid er i bra slag om dagen og leverte ogs sin beste kamp noken gong mot Kopervik
I den andre omgangen blir det heilt som forventa eit noko anna kampbilde.

12-ringen Leah er tilbake etter skade og gjorde ein flott innsats mot Kopervik

Emma blir stadig bedre etter kneskaden i vr
Kopervik jentene trr til for fullt for redusering, samtidig som at vi gradvis utover blir meir slitne og strevar med forsvara oss som ein enhet. Reduseringa kjem allerede etter 10 minutt. Kopervik har 2 stolpeskudd til og masse cornerar, men vi skapar og sjansar andre veien. Det oppleves derfor til slutt som urettferdig d Kopervik fr tildelt ein straffe p overtid og setter den i ml for sluttresultat 2-2.

Vi viser igjen at vi knepper inn p avstanden til dei beste laga. Ein STOR prestasjon kjre over Kopervik i ein omgang og ende opp med f poeng med heim. Bravo jenter! Takk til Annie fr J13 som stilte opp og hjalp oss i dag:-)

Flgande bidrog til f med poeng heim fr Karmy:
Malene, Aurora, Ingeborg, Linnea, Cecilie, Synna, June Marie, Emma, Ida Helen, Julie, Astrid, June, Leah, Annie.

Stor takk til Ronny Quam for sikker kjring av Trio bussen.

Neste oppgve no er kra, som har blomstra i haust med 6-0 over Bremnes og 3-0 over Haugar 2 i sine 2 siste. S her blir det ny tff batalje - og det likar vi:-).

Kristine og ystein

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2