Trio J13 hstsesong

Trenarane Karen og Kjell Magnar oppsummerer frste runde av hstsesongen.

J13 hst

J13 har som i vr sesongen kun 3 lag spela mot. Harding, Rosendal og Odda. I hst har dei sett opp trippel serie. No har vi spelt frste runde og det har gitt 1 tap og 2 seire. Vi opna med ein veldig drlig kamp borte mot Rosendal og tapte 3-1. P tirsdag hadde vi ein veldig god kamp mot Harding og vann 2-1. Lrdag mtte me Odda heime. Vi var veldig usikker p denne kampen sidan me mangla bde Ellinor og Leah. Og nr vr eminente keeper Wiktoria blei skada p torsdags treningo vart vi veldig usikre p korleis dette skulle g. Sidan me er blitt bortskjemt med ein fast og god keeper s har vi ingen faste reserver. S kven som skulle st mtte vi ta ein runde p. Heldigvis tok Jenny utfordringen og gjorde ein veldig god kamp. Jentene var veldig usikre fr kamp pga desse rokkeringane, men nr kampen begynte var dei veldig fokuserte. Og tok styringen fr start p topp spelte Sophie veldig godt og var stadig ein trussel med sin hurtighet og teknikk. P midten jobba Cecilie, Ellen Marie og ankeret vrt Annie veldig godt ilag og spesielt Cecilie skaper mykje med ballen, og skora det frste mlet. Det sg ut for at vi skulle g til pause med 1-0, men dessverre glapp det litt defensivt rett fr pause og Odda fekk utlikna til 1-1. Vrt nykomponerte forsvar rekke med Heda, Weronika, Angelica og Sofie Amalie gjorde ein flott kamp. Spesielt 2006 modellen Angelica som kom inn og spelte stopper for Jenny gjorde ein imponerande jobb. Tff i duellane og flink til rydda opp. I andre omgang vart veldig lik som frste med eit visst overtak fr oss og det var fantastisk sj at Annie fekk knall treff og ballen fauk inn og me gjekk opp i leiinga 2-1. Dette vart den andre kampen denne veka og med kun Hava som innbytter vart me veldig slitne p slutten. Men heldigvis kjempa me oss gjennom og kunne svrt forngd juble for 2-1 seier nr dommeren bles av for full tid.

Det er jo kanskje litt lite spennande spela 5 gonger mot dei samme laga p ein sesong men det er veldig jevne lag og gode kamper.

Desse er med:

Wiktoria Kondraka, Sofie Amalie vsteb, Jenny C. Eide, Weronika Kondraka, Heda Eldi, Ellen Marie Vigrestad, , Annie Kloster, Ellinor Thomas Isac, Leah Rnstad Mo, Sophie Mehri,

I tillegg har vi fr 2004 Cecilie Medhaug og fr 2006 Angelica Vimme og Hava Eldi

Med helsing

Trenarane Karen og Kjell M

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre
Les meir [19.09.2018]
Kjekt p Bergenslekene
Les meir [16.09.2018]
Svak 1. omgang dela for J14 mot kra