Solid siger i Sveio

G19: Sveio-Trio2 0-5. Sveiobuane hadde sltt topplaget len i forrige kamp, men mot vre gutar kom dei ingen veg. Ein solid gjennomfrt kamp av oss, der heimelaget knapt kom til sjansar og vi spudla med innsats og fine kombinasjonar.

Etter ha leia 2-0 til pause, men tapt 2-3 heime i vr, i ein kamp prega av sterk vind, var det ein revansjesugen gjeng fr Trio som stilte til kamp. Vi mangla Tarmo, Simen og Benny, men lnte inn Sander, Ruben, Vebjrn og Mohammad fr G19 og G16. Ergo 13 staute karar p tur.

Vi kom godt i gong og var eit hakk betre i starten. Gjekk i fring etter ti minutt, d Ruben frekt dribla seg inn langs daudlinja og slo hardt inn, der kaptein Sjo var p plass. Fleire gode sjansar etter kvart, bde Mathias, Daniel og Samson hadde sjansar, fr 0-2 kom p vakkert vis. Samson fann Sander p topp og han rulla ut til Ole p hgre. Sander fekk ballen i retur, og skrudde den nydeleg i lengste hjrnet fr 20 meter. Sidan Vebjrn redda Sveio sin eine store sjanse p streken, gjekk vi til pause med tomlsleiing. Med gode sjansar til Ruben, Espen, Mohammad og Daniel mot slutten, var det mildt sagt fortent.

Og andre omgang vart minst like solid. Fleire sjansar etter bra spel og ein kjem ikkje nrare enn d Ole og Daniel begge traff stolpen med tre sekunds mellomrom. Men Veviken lukkast betre. Fr 35 meter sendte han i veg eit kontrollert vdeskudd, som suste inn over ein forfjamsa keeper.

Midt i omgangen la Ruben p til 4 p dagens beste angrep. Ole fann Daniel, som chippa fri Ruben. Drog seg forbi keeper med frste touchen, lekkert. Og p tampen, 0-5 d Samson var framme p retur etter Vebjrn sitt frispark. Solid gjennomfrt av alle mann.

D er neste dyst heime mot Haugar om halvanna veke.

Kampfakta fr Sveio kunstgras

G19: Sveio-Trio2 0-5 (0-2)
0-1 (9 min) Espen Aakre Sjo(!)
0-2 (17 min) Sander Dolonen Brkken
0-3 (63 min) Sander Eik Vevik
0-4 (71 min) Ruben Saug
0-5 (86 min) Samson Nyrud Uppheim

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada - Edvin Vgen Bjrgvik, Sander Eik Vevik, Vebjrn Rssland - Ole Martin Byrknes, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng - Ruben Saug, Sander Dolonen Brkken.

Innbyttarar: Erik Thomas og Mohammad Barakzai.

-Trenar Are Ulseth

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2