Surt tap p overtid for J14 mot Haugar 1

Surt tap p overtid etter svrt god kamp av Trio J14

1. div Rogaland, Trio - Haugar 1 0-1 (0-0)

I eit ufyselig regnver tok Trio jentene onsdag kveld i mot Haugar 1 til dyst i 1. divisjon. Eit lag som har vore fleire hakk over oss og som har trent i lag sidan dei var 6 r. Denne kvelden var Trio jentene fullt p hgde og var direkte uheldige som ikkje fekk med seg poeng.

Banens beste i dag, June Marie med fantastisk god kamp p Trio sin midtbane
Haugar var litt redusert i forhold til kampen i juni, men kom med eit slagkraftig mannskap likevel.

Astrid med godt spel p hgrebacken
Vi valgte legga oss lavt i presset som vi fekk s godt til mot Bremnes sist veke. Dette gjorde sitt til at Haugar hadde ballen mest gjennom frste omgang. Dei sleit imidlertid med skapa sjanser mot eit svrt hardtarbeidande Trio lag, der spesielt June Marie hadde ein srdeles god dag p jobben p midtbanen. Vi hadde eit nske om variera presshgde, men blei stort sett spelt lave frste halvtimen. Fortsatt uten at Haugar skapte noko som helst fre vrt ml. Siste 6-7 minutta skapar vi plutselig 2 store sjanser p overgangar, der Julie er sentral i begge. Ein blir blokkert til corner like utenfor i siste liten, mens den andre gjekk i ml - trudde vi......Julie kjem seg fri nede p venstre sida og fr sltt inn til Cecilie som har kome flott inn fr hgrekant. Ho sett ballen kontant i ml, men kampens gode dommar Ruben Rogne dmmer offside. Den var vi ikkje enige i, d vi meinte at ballen blei sltt utover i banen. Men-men, vi har rysta Haugar p vei inn til pause og har verkeleg ftt trua. I pausen vanka det utelukkande skryt.

Flott jobb av smsjuk Synna p midtbanen
Andre omgang er jevnare spelemessig og vi evnar st hgare i banen. Vil sei at vi er best i andre omgang, sjlv om Haugar kom brukbart tilbake p slutten. Sjlv om vi flyttar opp meir folk, har vi full kontroll bak, inntil det er 3 sekund igjen av kampen. D er ein Haugar fot frst p ein corner og ballen gr inn i lengste hjrnet, p Haugar's einaste mlsjanse i kampen. Snn er fotball, flte verkeleg med jentene d - her hadde dei fortent f betalt i form av poeng!

Ingeborg med nok ein flott kamp i Trio forsvaret
Ein imponerande god kamp av Trio laget. Dei tar stadig nye steg og er komt langt nr ein gr av banen med ufortent tap mot Haugar 1. No vinn nok ikkje vi denne divisjonen uansett, s det viktigaste ta med seg i dag er PRESTASJON - og den er megabra jenter! Dke str p og er flinke og trena, d fr dke og betalt gjennom stadig bedre prestasjonar. Fortsett snn og dke fr mange kjekke stunder p fotballbanen - og utenfor!

Nre p for smsjuk Julie som jobba godt som ensom spiss
Neste kamp er ikkje noko lettare, borte mot Kopervik p seben:-). I den manglar vi vr eminente stoppar Ariana, s fr vi hpa savnet ikkje blir for stort p banen.....

Fantastisk innsats av:
Malene, Aurora, Ingeborg, Ariana, Linnea, Cecilie, Synna, June Marie, Emma, Ida Helen, Julie, Astrid, June, Leah.

Heldt nullen!
Les meir [20.09.2018]
Ikkje vore med p verre
Les meir [19.09.2018]