Forsvar er oppskrytt

G12: Rldal-Trio Husnes 7-4. Lillegutane fr Husnes har auka fr eitt til to lag i seriespelet i haust, noko som gjer av vi trenarar slepp ha s mange innbyttarar og det blir meir speletid til alle. 9 mann la av garde til 7arkamp i Rldal. Etter ha notert ein klr siger mot dei p Husnes i vr, ppeikte underteikna p trening i gr at dette kom til bli alt anna enn lett. Noko dei frraste trudde p. Som s mange gonger fr, eg fekk rett :)

Rldal er nemleg eit bra lag, om enn litt ujamnt. Ein god del store og fysisk sterke spelarar med bra fart og dei hadde mykje sjansar i vroppgjeret, som vre to mlvakter var i det umoglege hjrnet p. Slik sett var kampen i spel mykje jamnare enn resultatet tilsa og med ein lang busstur i beina, kunne dette bli tft.

Men faktisk var frsteomgang betydeleg betre enn andre. Vel hadde vi defensive problem ogs fr pause og Rldal brente mange store sjansar. Keeper Martin og stolpane berga oss ved fleire hve. Men offensivt hadde vi tidvis mykje bra samspel by p. 0-1 til oss kom tidleg p ein overgang, der Yasan og Vegar rulla opp mot venstre og overlet til bursdags-Brage (12 r i dag!) banke ballen i nota.

0-2 kom midt i omgangen, d Vegar vann att ballen i feltet og prikka den inn fr skrtt hald. Rldal reduserte, men vi svara om lag p direkten d Vegar la att til Noah, som hadde stilt inn kanonen. Pang i nota fr 15 meters hald. Dermed 1-3 til oss midtvegs.

Men dette var p ingen mte vunne. Og vi fekk heller ikkje meir dreis p forsvarsspelet etter kvilen. Vi virka ta litt for lett p motstanden og bli for ivrige i g framover. Gong p gong let vi Rldal springe gjennom, og spissen f fiske bak forsvaret vrt. Martin klarte ikkje lenger redde oss, og med redusering berre 20 sekund ut i omgangen fekk Rldal blod p tann. Og dei snudde kampen fr 1-3 til 6-3 p frste del av omgangen.

S kom vi oss noko i siste halvdel, men det var lite som tyda p at vi kunne snu det. Michael reduserte med eit tskudd i vinkelen, men Rldal svara med punktere kampen rett etter. 7-4 og ein fortent heimesiger. Vi m ta oss litt i nakken og f litt betre kontroll bakover. Helst til torsdag, for d er det bortetur til Odda, som er eit str kvassare. Det blir ein tff kamp. D reiser dei 9 som ikkje var med i dag, pluss 3-4 stk av dagens aktrar. Og sjefstrenar Geir ystein :)

Kampfakta fr Rldal kunstgras

G12: Rldal-Trio Husnes 7-4 (1-3)
Ml av Brage, Vegar, Noah og Michael.

Trio sitt lag:
Martin Fjeldstad Smith, Noah Smith, Abdisalan Zekeriye, Brage Kvandal, Jonas Hjelmeland Naterstad, Yasan Mahmoud Mohamed, Vegard Seljelid Joleik, Michael Lland og debutant Emil Gjuvsland.

- Assistenttrenar Are Ulseth

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2