Drleg i starten

G19: len2-Trio2 8-3. Juniorane ydela mykje for seg sjlv med skral start p begge omgangar. Elles kunne kampen vorte ein ok prestasjon mot serieleiaren, som mnstra 5 mann fr frstelaget. Men totalt sett blir leveransen heller drleg.

Mogleg kampstart kom litt for brtt p og nokre av gutane var smkvalme av ein elles ikkje spesielt lang kyretur. Men i allefall var vi ikkje p frste kvarteret og fekk tre baklengs i sekken av bakromspasningar mot drleg press og litt for hgt forsvar. Heimelaget var veldig bakromshissige i starten og fekk sl veldig mykje langt som forsvaret vrt mtte jobbe heimover p.

Den siste halvtimen av frsteomgangen var mykje betre. Eit solid lenlag klarte ikkje skape veldig mange sjansar p oss og vi kom oss etter sjokkopninga. Men stort betringspotensiale i duellvilje og snakking.

Ut i fr startblokkene i andre omgang var det ogs ille. To baklengs p tre frste minutta. S klarte vi igjen ta oss saman. Rasmus reduserte p heil volley i feltet p eit nydeleg sltt frispark fr Daniel. Utover i omgangen skapte vi meir. Bde Sander og Espen kunne fle seg snytt for straffe etter fine angrep og eit herleg angrep med Mathias og Tarmo p venstresida, der sistnemnte fann Espen framom ml, hadde fortent betre enn bli avblst for offside. Ole Martin hadde ogs ein susar av eit langskot som hadde fortent ein betre skjebne. Enn innkast.

Vi la om til 4 bak i pausen etter noko diskusjon, men underteikna vil hevde det var tryggare med 3, som i frste. For utover i omgangen skapte len ein god del sjansar. Dei svora ogs p to av dei, fr vi reduserte igjen. Eit strlande innlegg fr Mathias, og Sander nikka kontrollert inn p bakre stolpe. len svara med ny scoring, fr Rasmus avslutta mlorgien med vrt tredje, d han vann ballen hgt i banen.

Totalt sett stygge sifre med 8-3, i hovudsak grunna skrale prestasjonar i starten av omgangane. Totalt sett var len eit hakk og to betre enn oss, men vi hadde ikkje trengt gjere mlprotokollen s fl.

Kampfakta fr len kunstgras

G19: len2-Trio2 8-3 (3-0)
1-0 (7 minutt)
2-0 (9 minutt)
3-0 (14 minutt)
4-0 (47 minutt)
5-0 (48 minutt)
5-1 (50 minutt) Rasmus Eik Sjo
6-1 (75 minutt)
7-1 (79 minutt)
7-2 (83 minutt) Sander Dolonen Brkken
8-2 (87 minutt)
8-3 (90 minutt) Rasmus Eik Sjo

Trio sitt lag:
Aref Hosseinizada, Tarmo Tars, Sander Eik Vevik, Edvin Vgen Bjrgvik, Ole Martin Byrknes, Espen Aakre Sjo, Samson Nyrud Uppheim, Daniel Srtveit, Mathias Gjelseng, Benjamin Skarveland, Sander Dolonen Brkken, Tormod Sund Vrdal (kaptein), Sander Eik Vevik.

- Trenar Are Ulseth

KM kamp J13 2.div. Trio-Nore Neset 2